Selasa, 25 Januari 2011

TERKENCING KETAKUTAN KERANA KHURAFAT !!!

Aku tak nak tengok dah cerita Khurafat ni walaupun orang nak belanja aku !!!! sebab aku TAKUT & SERAM beb...Tahniahlah buat Syamsul Yusoff sebab berjaya buat cerita seram yang memang perghhhhhhh. Mula-mula mak mertua aku yang ajak nak pergi tengok, aku ok aje sebab ingat alahhh cerita melayu mana seram sangatkan last-last ambik koooo habis phasmina mak mertuaku aku ambik buat tutup muka kahkahkah.

Simple aje nak pergi tengok wayang hehe..Eh nak bagitahu handbeg tu Mak su My Love yang berikan..orang dah bagi tak kan tak nak ambik betul idak??? Bukan nak menunjuk tau..korang pun tau sebab apa aku wujudkan blog ni kan??

Sebelum tu kita jalan-jalan window shopping hehe .Rasa macam di Negara Jepun pun ada huhuhu bilalah nak kesana pulak ;)

Teringin rasanya nak pergi Ke Korea,Jepun & Beijing hehehe ehh En Fendi you bacakan blog i ni ??? So macam-mana?? heheehehe
Last masa dah habis cerita Khurafat tu, Shamsul muncul dan berkata " bagaimana dengan cerita saya " dan semua tepuk tangan..clap..clap..clap..Fuhh hensem betul mamat ni kan TAPI hensem lagi En Fendi kan..kan..kan..ok i dah puji syg so boleh bawa i pergi Beijing tak??? hahahahaha

Apa yang boleh aku simpulkan memang cerita Khurafat ni setanding cerita seram luar negara fuhhhh 10 bintang aku kasi kooo..so sesiapa yang tak tengok lagi bolehlah ke pawagam sekarang memang tak rugi pun hehehehe...kalaulah Syamsul datang blog aku memang senyum habislah dengar aku puji ni ;)

7 Orang Sayangkan Cik Nurul

wah dpt jumpe shamsul......die ni ensem, tinggi plak tu...pakej lengkap laaa tuk lelaki.......

aiii..pakkal jek laa akak ni membuyot, kalo tak nak gak pegi tgk khurafat tu huhuhu

Selasa, 25 Januari, 2011
Najwa

Najwa pun baru je tgk khurafat..tp sygnye shamsul tak dtg pun..huhu..slalunye tgk cite hantu mesti najwa terjerit,tp kali ni diam je..sebab bila time scenes yg cemas je najwa tutup telinga sbb takut terkejut..hehe aci tak.tp mata bukak ye.ehehe

Selasa, 25 Januari, 2011

Najwa --> acilah tu hahahaha...alahaiii kesiannya nanti Nurul suruh shamsul jumpa najwa ye hahahaha

Selasa, 25 Januari, 2011

LIEYA --> ohh ye orang mengandung mmg tak boleh tgk hehehhe

Selasa, 25 Januari, 2011

mmg seram gila pon cte ni!!!xpnah rse puas ati tgk cte melayu yg seram..n syamsul mmg hensem pon!

Selasa, 25 Januari, 2011

datang dari hotchat hotfm..kami blogger..hik2..
selamat berblogging..
nak baca blog insan terpilih..jenguk2 la blog saya

Rabu, 26 Januari, 2011

petisuara --> yes betul itu hehehe

Mohd Sukur --> akan ku terjah hehe

Isnin, 31 Januari, 2011

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy