Rabu, 26 Januari 2011

REMAJA & DARA.COM BUAT AKU BERJAYA



Inilah gaya makeup aku belajar daripada majalah Remaja & Dara.com hehehe.. dah lama juga aku tak pergi bengkel belajar makeup ni sebab kekangan masa yang oiii. Rindulah nak makeup-makeup cam gini lagi hehe, rasa puas sebab dapat tengok hasil sendiri yang bagi aku bukan senang nak dapat sebab tiada guru pun ngajor just berpandukan majalah semata-mata ;)



Sebelum ni kan, setiap kali aku beli majalah Remaja atau Dara.com mesti ramai yang gelak akan diriku ini sebab beli majalah macam tu..Hello tak semestinya beli majalah untuk remaja, orang dewasa tak boleh baca right?? Aku sentiasa remaja dari dulu sampai sekarang tau hahaha..

Ok ni ada satu rahsia makeup aku nak turunkan cewahhhhh bajet hott !! Lepas ni kalau korang nak makeup, korang kena pastikan bahagian mana korang nak menyerlah tak kiralah tang mata, bibir or pipi. Kalau korang rasa nak menyerlah bahagian mata pastikan korang kaw-kaw makeup dibahagian mata tersebut ok..Nanti siapa dah cuba tempek sekeping gambar ye nak tengok..mesti meletoplah babe..

Aku nak tergelak ni sebab ada orang suruh aku makeupkan dia masa hari pertunangannya ayoyo..aku bukan pandai sangatlah hehe segan oiii...gitu-gitu bolehlah ;)

Doakan untuk keselamatan adik aku ye, ialah lapangan terbang Moscowkan kene bom semalam..aminnnn

9 Orang Sayangkan Cik Nurul

licinnya muka....
cuba buat mekap mcm ni kat atas muka dillot lak hehehe....

Rabu, 26 Januari, 2011

wah ini rozita che wan tgk ni mkn ati...sebab ko dah amik tahkta bulu mate bertingkat die hahaahahahah......

Rabu, 26 Januari, 2011

E-marlin --> Gebu lagi tau hahaha

Rabu, 26 Januari, 2011

Lieya --> Rozita Che Wan siapa tu ye?? hahaha

Rabu, 26 Januari, 2011

aw aw tak tahan tang mata tu yang mahal tu.. dengan c/lense kaler dan fake eyelashes.. rajin nurul bermekap.. tak pe masa ni la nak amik masa mekap lama2.. esok ada anak, kadang2 tak cukup masa nak telek muka sendiri tau

Jumaat, 28 Januari, 2011

Kak mimi --> time mood rajin dtg bolehlah makeup bagai-bagai hahaha

Jumaat, 28 Januari, 2011

auw...adik manis....
cantiknya kamu
pinjam bulu mata boleh?
nie kalau RCW tengok nie..nangis dia...dah ada pesaing....

samalah dik...akak ko nie pun takde tok guru tau..mau tenyeh jer...tengok majalah, tengok internet...then try apply kat muka sendiri....hahaha, kalau buruk pun kat muka sendiri jer.....

dik, cuma bulu mata palsu tu....letak betul2 atas bulu mata asal k..so, tak nampak ler gap sangat...baru nampak natural gitew......
apa2pun dah cun gitew......

Sabtu, 29 Januari, 2011

Mama batrice --> hahaha kejar masa masa tu kak oiii itu yang main taram je hahaha

Isnin, 31 Januari, 2011

Cantik nya ur skin so flawless!

Jumaat, 06 April, 2012

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy