Selasa, 11 Januari 2011

PHOTOSHOOT --> TEMA : DRESS & PAYUNG

Assalamualaikum,

Baru hari ni sempat upload cerita pasal Photoshoot tempoh hari haha maaf...sibuk sikit sekarang ni yelah mana nak pergi kursus mana nak tengok butik huhuhu penat den tau...tapi demi blog tak nak bagi bersawang ku kerahkan juga mata ini bagi terbeliak sikit untuk update blog...hari ini aku tak sihat sampai mc pun sempat update blog bagai.



Semua sudut aku posing arahan dari My Love hehe..








Macam dekat hutan rimba ajekan...tengok-tengok jugak mana tahukan harimau keluar..hutan katakan hahaha..


Suka sangat gambar ni sebab mungkin sudutnya nampak menarik..














p/s : aku selalu gak join photoshoot gini, kalau siapa nak join hello-hello je, aku boleh jer..;)


TEMA : DRESS & PAYUNG

PHOTOGRAPHER : ZELI EFFENDI ( LAKIBINI STUDIO )

LOKASI : TAMAN TASIK PERDANA

8 Orang Sayangkan Cik Nurul

amboi2...kemain lain posing....gadis payung la plak yeak......

Isnin, 10 Januari, 2011

satu je ke gambarnye??hehe, cantik dress.. :)

Isnin, 10 Januari, 2011

amboiii cumeinyaaaaaaaaaaaa

Jumaat, 14 Januari, 2011

amboi posing kat taman..

Selasa, 18 Januari, 2011

amboi2...kemainn rajin laki ko melayan....same laa cam laki akak hahahaahahah.....ari tu sekeping jek gambar ko bubuh kan....kali ni byk ...comel!!

Rabu, 19 Januari, 2011

Aloo adik Nurul Pinky.. kalau akak berminat nak mintak khidmat mengambil gambar utk birthday party anak akak nanti, buleh?

Rabu, 19 Januari, 2011

waaahhh
model sudah
dik....nampak makin slim lah
apa rahsia yerk..
serius..nurul nampak dah kurus dah nie...
suka ler ngan dress tu

Rabu, 19 Januari, 2011

nice dress ;)

Sabtu, 22 Januari, 2011

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy