Jumaat, 28 Januari 2011

PHOTOSHOOT --> TEMA : BOOT & GITAR

Ok now aku publish semua gambar-gambar photoshoot di Lake Garden harap semua terhibur ya hehe..sori ok aku lambat publish sebab banyak urusan nak kene siapkan sebelum " terbang " lagi  jeng..jeng..jeng..

Pada entry ini juga semua pertanyaan yang kamu tanya pada Nurul ( melalui email & formspring ) akan dijawab ok hehe..pertanyaan semua sangat perghhhhh ;)
























Aku suka posing time ni hahaha.



Kantoi !! ada kasut pulak..Dilaaaaaaaaaaa ko nak kena ni hehe
















































































































  • Masa shoot ni boleh dikatakan kami sering didatangi oleh " peminat-peminat " yang menyangka kami ini adalah " Yuna & Faizal Tahir " hahaha..puas kami lari-lari namun akhirnya kami sempat lepaskan diri YES !!
  • Time nak balik pulak siap pak cik yang bawa train ronda-ronda 1 lake garden tu, nak belanja naik train secara percuma namun aku menolak dengan cara baik.
  • Ada sekumpulan Mat Salleh sedang tidur diatas rumput tempat kami shoot, boleh pulak dia suruh aku mainkan lagu untuknya..namun aku boolayannn.
  • Kasut Boot dihadiahkan oleh Kak Erna ku sayang, sebab aku bagitahu dia boot aku tak dilantingkan di Bandung hehehe.
  • Photographer kali ini ialah adik ipar aku Dilla @ Faizal Tahir hahaha
  • Trademark Photographer bawah My Love ialah  " LAKIBINI STUDIO "
  • Baju, legging, shawl dan segala hiasan dari koleksi aku sendiri.
  • Gitar tersebut kepunyaan adik perempuan aku yang berumur 12 tahun. Tahun ni ambik Upsr so dia kene kurangkan sikit main gitar hahaha
  • Semua gambar-gambar yang terdapat dalam entry ini, adalah tanpa sebarang editting ok.
  • Segala gaya/posing adalah rekaan Cik Nurul Pinky tau ;)
  • Make-up hasil air tangan Cik Nurul Pinky sambil merujuk pada majalah Remaja, Dara.co dan Youtube.

Ok kepada sesiapa nak ajak aku join buat photoshoot tu, aku ok aje tapi tolong beri tarikhnya awal-awal tau sebab takut clash ngan aktiviti lain..yang mana dah email aku ajak join, sori tau bukan tak sudi tapi next week Nurul pergi holiday...inshaAllah kalau ada rezeki kita pasti ketemu ya.

Lepas ni nak wat photoshoot tema apa lak ye??? tolong Nurul fikirkan tema apa yang best-best ni hehehe

1 Orang Sayangkan Cik Nurul

amboi dikkkkkk
kalah yuna dik...

kemain berposing sakan kamu...i likeeeeeeeee
sweet jer.....
pandai plak tu nurul mix and match baju tu......comel ok...!

Sabtu, 29 Januari, 2011

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy