Isnin, 24 Januari 2011

BILA DISANGKA YUNA ;)

Assalamualaikum,

Ya Allah berderet-deret entry dalam draf yang tak publishkan lagi hehe..sabar ok akan dipublish juga tunggu masa aje..semua akan terlaksana sikit masa lagi. Mau kasi clear itu draf HAHAHA...

Hari Sabtu lepas, aku ada photoshoot lagi HEHE, cuma kali ni ditemani adik ipar yang sangat cool ok !! Thanks Dilla @ Faizal Tahir HAHA..


Segala aksi/gaya adalah dari diriku sendiri aje ^o^



Sorry semua, gambar 2 keping aje sebab tak sempat nak buat framenya lagi..nanti dah siap semua akan dipublish siap cerita apa terjadi semasa fotografi ini diadakan hahahaha nak tergelaklah bila diingatkan kembali adoiiii...Nak tahu kisah bagaimana ramai yang menyangka " Yuna & Faizal Tahir " ada buat photoshoot??? tunggu !!!! HAHA...

3 Orang Sayangkan Cik Nurul

phewwwiiittt
kembar yuna beraksi

phewwwittt
bulu mata krisdayanti tu..ha ha ha
comel ler kamu dik..
cepat2 update..nak tengok lagi aksi2 yuna kamu

Isnin, 24 Januari, 2011

pergh... bulu mata x bole blah...
ni yg beli kat indon tu ke?

bukan main lagi Yuna versi rendang ni berposing ye....

nurul, lipstik kaler cunla...brand apa?

Isnin, 24 Januari, 2011

kirim salam kat gitar.. hehehe... tu gitar betul ke edit letak gitar kat situ... =P

Isnin, 24 Januari, 2011

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy