Isnin, 31 Januari 2011

ALHAMDULILLAH, AKHIRNYA AKU MASUK MAJALAH DARA.COM

Beb I nak kecoh sesuatu ni hehehe baru sekali muka masuk majalah dah riuh sekampung hahaha, i x kisahlah apa korang nak cakap janji i nak kecoh jugak !! Minggu lepas aku ada twitt tanya siapa ada beli majalah dara.com kan hehe.

Alhamdulillah, akhirnya keluar juga muka aku yang tidak secantik mana ni di Majalah yang popular tu..apa lagi kalau bukan DARA.COM ISU FEBRUARI . Jutaan terima kasih pada Kak Shahima dari karangkraf sebab beri peluang ini pada nurul. 1 page setengah tu menjadi milik nurul adoiiii malulah pulak ;)



Alahai gambar papa dan Cik Ina pun masuk sekalilah hehe tak pe sama-sama tayang muka kah..kah..kah..Oh ye kalau ikutkan, ini memang rezeki menyebelahiku iyelah masa kak Shahima call, masa tu aku di Bandung dan memang hp aku off terus. nasib baik dia ada emailkan pada aku no hpnya terus balik Malaysia aku call hehehehe..syukur sangat-sangat.

Nak tahu pasal apa aku masuk dalam majalah ni ke?? Pergi kedai runcit mana-mana, dah jumpa terus beli ok.  pastu bacalah kisah aku tu hehe..korang jangan tergelak udah tau sebab tu memang kisah benarlah..Mama,papa, My love dan adik-beradik aku dah baca siap gelak-gelak lagi coii betul wat malu aku je tau huhu.. adik aku yang bongsu tu siap sound My love " wah lepas ni abg fendi glamourlah sebab isteri dia dah jadi artis " erkkkk artis celah mana adik oiiiiii. hahahaha.

Gambar-gambar yang aku emailkan pun semuanya masih panazzzz lagi dari Bandung T______T cepat aje aku cari mana gambar yang sesuai hehe.

Aku tengah mencari 1 job yang dah lama aku idamkan dan mendapat restu dari semua ahli keluargaku dengan syarat muka My love tidak dibenarkan terpampang hehehe.

13 Orang Sayangkan Cik Nurul

lepas ni, makin glamerla nurul...spt adik nurul kata "dah jadi artis" hehehe....

Isnin, 31 Januari, 2011

wah wah wah.....
cayalah dik...

yang penting..buat apa2 pun..dpt keizinan MYLOVE awak tu yerk...

gud luck dear...

phewwwitt...rasa cam nak ngorat jer dia
he he he

Isnin, 31 Januari, 2011

ewahhhhhhhhh panas sggh ni! nanti akak p cari..

Isnin, 31 Januari, 2011

E-marlin --> ehhh malulah hehe

Isnin, 31 Januari, 2011

zanna --> hah akak nak ngorat nurul phewitttt!!

Isnin, 31 Januari, 2011

Suhana --> beli tau haha

Isnin, 31 Januari, 2011

wah glamer gitu koooooo yeak nurul.....akak tak penah beli majalah ni...biase beli pa&ma jek...heheeheh...kalo adik akak beli nanti akak bace....adik akak yg rajin beli....

Isnin, 31 Januari, 2011

wahhh superbb lah!

Isnin, 31 Januari, 2011

Lieya latif --> ishhh tak derlah kak mana glamernya..biasa-biasa aje hahahaha

Isnin, 31 Januari, 2011

Hentak belipat --> ehhh biasa-biasa ajelah hehehe

Isnin, 31 Januari, 2011

wah lagi glam dari akak..cayalah nurul..
nak gi event tu kena daftar jadi g plus nuffnang dan syaratnya ada kat blog nuffnang ataupun kamu cari kat google. kat blog akak pun ada..N3 tahun lepas..

Isnin, 31 Januari, 2011

wah nurul masuk majalah.. best tu.. kalau ada rezeki masuk majalah lain pulak yer.

Selasa, 01 Februari, 2011

nanti try masuk majalah nur plak.. hehehe.. cayyaaa!! glem u...

Selasa, 15 Februari, 2011

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy