Khamis, 30 Disember 2010

TAHNIAH HARIMAU MALAYA - KHAIRUL FAHMI CHE MAT

Wowww Malaysia JUARA !!!! fuhhh berbaloi - baloiiiii...baru negara-negara lain buka mata dengan kemampuan pemain bola sepak Malaysia..

Memang tabik springlah dengan pemain-pemain semalam terutamanya penjaga gol Malaysia..walaupun serangan bertubi-tubi tapi dia boleh baca mana arah bola tendangan pihak lawan cayalah beb !!

Semalam masa aku buka Twitter, fuhhh ramai betul cari khairul fahmi ni dan tak semena-mena terjumpa link blog awek dia hehehe...comel wehhh...tapi jangan pulak lepas ni ada individu-individu tertentu nak ngorat Khairul Fahmi ni udah yeee, dia tu dah berpunya sila hormatilah sikit perasaan aweknya..

Maaflah ye pada jiran tertangga bab rumah aku macam stadium semalam almaklumlah sepupu sepapat turun so meriah gilorrrrrr hahahaha...



Inilah muka-muka kebanggan negara Malaysia ;)


AKU BANGGA JADI ANAK MALAYSIA !!!

4 Orang Sayangkan Cik Nurul

comeynyer blog :)

Khamis, 30 Disember, 2010

nice blog=)) follow you ya!! sudi2 follow me back!

follower awek fahmi da cecah 3 riban da pun=))

Khamis, 30 Disember, 2010

betoll tuuh. follower awek KFCM dah naik 4k. euwwww..!

btw, mawar nak follow sini. cumil je pinky pinky! silau.. hahaha

Khamis, 30 Disember, 2010

ramai betul orang cakap pasal khairul fahmi ni eh..hehe..

Jumaat, 31 Disember, 2010

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy