Rabu, 1 Disember 2010

SPA FISH DI DESA REHAT CHERATING..BEST OOO FREE JE KALAU MENGINAP DISITU..

HAhaha nak tergelak dulu sebab update gambar & cerita lepas raya punya...mahu tak, laptop kene serang musuh jahanam iaitu Pak Virus. Bengang tahan gaban tau tak?? tak tahu ke?? hahaha..Nasib baik adikku SI Nadia pandai godek, selamat duit denn hahaha gila kedekut ;)


Perghhhh bajek model terbaiklah tuuuu..harap-harap ada produser ternampak blog aku dan panggil aku shoot uweekkkkkk!!!

Aku suka betul gambar ni nampak lainlah hehehe...masa ni aku sakit bahagian pinggunl sebab melompat-lompat dengan adik iparku..nampak pantai lupa sekejap yang perut kita tu ada masalah so tanggunglah kesakitannya huhuhu...



Ohhhyeyyyy pandai My love snap photo ni..sebenarnya gambar disnap sebanyak 500 tapi aku hanya memilih mana yang cantik di mataku..mata kamu aku tak tahu ye...malas nak upload banyak-banyak so 7 pilihan yang tercantik hehehehe..


Auwww youuuu seksi tau hahahaha...Tengok shawl pink, cermin mata pink ahahahaha nasib baik air pantai tak colour pink kalau tak mahu aku berendam lama-lama kat situ ;)




Harus diframekan gambar ni so sweet..pandai adik iparku snap secara tak sengaje hehehe..




Yaaa sudahhh sampaiii mahu tidurrrr ooo penatttt !!!! Inilah tempat menginap kami di Cherating, Chalet ni kepunya sepupu My loveku..Puas hatilah dengan biliknya kira berbaloiiii-baloii..Biliknya ada banyak pilihan...


Hahh kan aku kata berbaloi..menginap je kat siti automatik dapat wat spa fish freeee tak payahlah korang nak tunggu 10 minit, lap kaki, bayar pastu boleh blahhh...kat sini berapa lama ko nak duduk pun tak pe hehehe..

Nak tahu tentang Chalet ni boleh je tanya aku ok hehehehe :0

12 Orang Sayangkan Cik Nurul

Najwa

eh tak tau pun ada spa fish kat chalet tu??ingatkan ikan bese je duk dalam tu.agaknye kalau najwa pegi tak tido pun dpt free tak?hehe..

Rabu, 01 Disember, 2010

thanks atas kata2 semangat yg kak berikan..

Rabu, 01 Disember, 2010

mahal tak nurul..berapa rate dia..

Khamis, 02 Disember, 2010

Hah..lompatlah lagi..... heheheh

Jumaat, 03 Disember, 2010

bestnya dpt bercuti,.lama zad kesempatan ni

Ahad, 05 Disember, 2010
Tanpa Nama

nanti beri saya details tempat ni...email kat saya ye..yatt_saiko@yahoo.com tq

Jumaat, 13 Januari, 2012

nk no telefon chalet n tempat details chalet ni boleh x? pls reply kat email saya fizahdasuki@gmail.com

Khamis, 29 Ogos, 2013

nanti beri saya detail tempat ni n no telefon...email kat sya ye...fizahdasuki@gmail.com

Khamis, 29 Ogos, 2013
Tanpa Nama

Terrrbaikkk ini tempat

Ahad, 08 September, 2013

@Tanpa Nama

memang terbaiklahhh

Rabu, 11 September, 2013

@fizah

salam fizah boleh email saya terus yer cnp_ciknurulpinky@yahoo.com

Khamis, 31 Oktober, 2013

@Tanpa Nama

hai dear.. boleh terus email ke cnp_ciknurulpinky@yahoo.com

Khamis, 31 Oktober, 2013

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy