Rabu, 8 Disember 2010

SI PINKY YANG CHUMEL UCAP SALAM MAAL HIJRAH ;)

Salam Maal Hijrah, azam tahun baru ermmmm RAHSIA hahaha...Tahun lepas punya azam sikit je lagi nak lengkap, tak pe tahun inshaAllah akan ku usahakan supaya lengkap, tertangkap de boommm..ehh kelaut pulak ;)

Blogy,

Minggu ni mood kurenglah itu pasal aku tak menaip diatas badanmu  huhu..aku sedang menghintung hari ni, choppp jangan cakap aku nak beranak tau doa-doakanlah yer hehehe. Ni mesti nak tau aku menghintung hari untuk apa yer?? tungguuuu aku tak boleh bagitahu sekarang..bila dah sampai harinya korang akan tahu juga ! auuuuwwww tak sambar nak rembat itu dan ini tau hehehe..



Ehh ni nak show shawl baru tau hahaha...sangat selesa je bila pakai, tak yang pin pun tak apa tapi tang bawah leher tu kenelah pin kang nampak leher payah pulak kang ;) Macam-macam color ada kalau nak tengok click sini!

Alahaiii baru perasan baki cuti untuk tahun ni tinggal 2 hari aje lagi,  hehehe tak pe bawa jelah ketahun depan. Tahun depan tu cik adik oiiii.. ;) ada 2 percutian yang masih menunggu jeng..jeng..jeng cak !!

Oklah byeeee mood dah ke laut !!

2 Orang Sayangkan Cik Nurul

hamboi2..sakan nak pi jalan2 ni.....syok2...akak gak laa takleh gi mane2 hah.....he he he...comel nurul pakai tudung tu.....

Rabu, 08 Disember, 2010

hehehehe..sementara tak ada anak kak..akak bestlah tak lama lagi dapat orang baru hehehehe..

Rabu, 08 Disember, 2010

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy