Rabu, 29 Disember 2010

SEGARKAN MATAMU DENGAN PINK HEHEHE

Rehat seketika untuk entry Bandung, sebabnya semalam mata aku dah kedaung tak boleh tunggu lagi almaklumlah untuk entry Bandung seterusnya gambar mencecah 40 keping koooo.. itupun nasib baik aku dah gabungkan gambar-gambar tersebut kalau tak ia menjadi 80 keping kooooo. Biasalah nama pun isi dan kuku dengan kamera nak buat macam-mana hahaha..

Ok..ok.. entry ni pun sebenarnya mengenai di Bandung juga tapi aku Khaskanlah sikit sebab ada kene mengena dengan PINK !! iaitu warna kegemaranku...


Kuda ni sebenarnya warna pink pada bulu ekor dan bulu badannya cuma sebab aku ambik gambar hala bahagian hadapan so kurang nampaklah sikit..nanti aku close-up sikit untuk gambar kuda tu ye..masih mencari lagi gambar tu hehehe..



Boot ni ambik koooo..berpinar mata kalau aku yang pakaikan hahaha..kalau aku cakap aku beli macam-mana??? memang cantik gilossss.. dah pulak 100% kulit asli ok !! ini tak payah aku pakai seluar pun tak pe kan ;) Memang masa semua nampak kasut ni aje terus panggil nama aku, nampak sangat kalau Pink aje mesti dituju kepadaku hehehehe...

Betul lah orang kata pink itu lembut sama macam diriku sebab bila aku nak mengamuk aje, adik-adik bukannya takut malah siap gelakkan tengok mimik muka ku hampehhh betul !!

2 Orang Sayangkan Cik Nurul

fuh...akak tgk boot tu dah cam boot lady gaga tu hihihihi.....ko mmg suke pink mmg patut pakai boot tu nurul heheheeheh

Khamis, 30 Disember, 2010

perghhh
klu pkai boot ni, mmg meletop la
hehe

Isnin, 03 Januari, 2011

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy