Isnin, 13 Disember 2010

MATA MENGANTUK TAPI HATI TAK SABAR ;)

Arrrggggghhhhh mengantuklah..malam tadi tidur jam 1 pagi sebab teman My love ke rumah mak cik dia huhu..tersengguk-sengguk jugaklah ni, dahlah tu bangun tidur pulak lambat, masuk office hanya pakai bedak dan eyeliner..asas solekan i dah dulukan yerrrr. kang tak pasal-pasal berkarak pulak pipi gebusss ni HAHA.

Ya Allah tak sabarnya rasa hati ini..rasa kalau boleh nak melompat hingga cecah bumbung rumah tapi tak berani takut bumbung pecah papa marah dan tak pasal-pasal aku masuk hospital tapi tak der family lawat sebab mereka semua sedang pergi holiday huhuhu tak semena-mena aku kena tinggal ohhh nooooo!!

Adushhh nak upload gambar-gambar yang diambil masa di Pavillion, tapi terlupa pulok huhuhu..tak pe esok lusa tulat aku upload yer hahaha...



Nak carilah dress macam ni nampak comel dan cute je...mintak-mintaklah masa aku pakai pun nampak cute hahahaha..Cuma aku tak derlah nak tayang ketiak tu walaupun aku tahu ketiak aku lagi wangi tauuu haha ;) rambut pun takderlah terurai mcam tu, mestilah terlindung dek tudung atau shawl nanti..apa ingat orang bertudung tak boleh bergaya ke?? lagi cun kot!!

Oklah nak blogwalking dulu daaaaaaaaaaaaaaaaaa....

1 Orang Sayangkan Cik Nurul

mmg cantik dress tu!nak crk juga la..huuu

Isnin, 13 Disember, 2010

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy