Isnin, 27 Disember 2010

JOM EX - CHANGE LINK BLOG ;)

Buat seketika entry Bandung di skipkan sebab gambar tak upload masuk laptop lagi hehe..

Hai kawan-kawanku tidak kiralah dari negara mana anda datang, Nurul nak ucapkan terima kasih sebab sudi singgah ke blog yang tidak seberapa ini.. Yang menghantar pertanyaan di email mahupun di formspring Nurul sudah menjawab pertanyaan anda semua.

Oh ye baru-baru ni, blog ada masalah sikit berkaitan hostingnya so ada banyak link blog telah hilang huhuhu sedihnya terputus kasih..so boleh tak yang sudi nak beri link blog silalah tinggalkan dikomen entry ini ye..tidak kiralah yang selama ini hanya pembaca secara senyap pun tidak salah kita berkenalan iya tak ;)

InshaAllah start esok entry Bandung sahaja yerkk jangan korang jemu udahlah hehehe...

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy