Selasa, 14 Disember 2010

BILA MUSIM SALJI MULA TURUN

Yey..yey..yey..salji turun auwww sejuknyaaaaa...over tau bukan turun kat Malaysia pun !! Minggu lepaskan, oiii ini cerita minggu lepas ke?? lambat rrr Nurul ni hehehe..sorry lah gambar lambat disalurkan kelaptop dari DSLR.

Kisahnya pergi cari money changer yang dapat memberikan pulangan yang agak lumayan padaku hehe dan akhirnya jumpa jugak..tukar duit oiiii nak pergi holidaykan, kalau guna duit Malaysia takut merugikan diri sendiri so baik tukar sesiap duit negara mereka..aku jugak yang untung ;) tak derlah banyak aku tukar cukuplah duit yang dikumpul Qa'da tak shopping 5 bulan tettttttt !! Dekat sana aku nak shopping sepuas hati hahaha...Ok cukup, kisah holiday aku entry lainlah ye...inshaAllah aku update terus dari nun disana... T___T



InshaAllah kalau diizinkan Allah dalam beberapa tahun lagi, impian untuk bermain salji atau ingin merasa angin sejuk negara "Mat Saleh " akan termakbul..perancangan kene kasi rapi beb...sekali serang 3@4 buah negara segaligus...InshaAllah..Khairul sila doakan yer..


Cantik tak gaun dibelakangku itu?? alah dalam cermin kaca itulah adoiiiii..sweet betul lah, saje je suruh My love ambil gambar sebab nak suruh Mak mertua jahitkan hahaha..kata menantu kesayangankan..nak pakai masa weeding sepupu My love haha..aku kan kaki melaram ;)


" Bola-bola api dari dulunya kecil kini jadi jadi besar " waduhhh nyanyilah pulok, hancussss vokal kelauttt ! Krismas punya gubahan bukan main meriah, kalau untuk Hari raya sangkut ketupat dan ucapan selamat hari raya ala kadar aje...sedarlah sikit ni negara Islam..patutnya Hari raya punya gubahan lagi meriahlah beb ! patutnya kerajaan perlu adakan undang2 pasal hal nilah huhuhu... cehh tiba-tiba emo.


Tabik tuan !! ada gaya tak?? My love kata kalau dah pendek tu dari jauh orang dah nampak terus reject !! hancusss hatiku ini...


Masa ni aku tengah renung 1 baju yang cunlah beb..mana lagi kalau aku punya pot, butik kat tempat biasalah beb hahaha..aku tak mainlah sogo mogo ni...dahlah mahal tak setimpal dengan material..aku dah kenalah weiii..


Jom mandi nak?? masuk free je..aku tak nak tapi kalau sesiapa nak bagitahu kat aku ye..kolam mandi dalam gambar tu je hehehe compem mesti ramai peminat datang ambil gambar hahaha...


Lepas ni update cerita Holiday pulok..live from jeng..jeng..jeng..tungguuuuuu
byeee..nak kemas beg lalalalalalala

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy