Khamis, 9 Disember 2010

AKU PERGI JEPUN....DAH BALIK !!

Ohhh nikmat sungguh..BEST ooooo pergi Jepun tapi jangan terkejut yang aku tak banyak guna duit masa kat sana hahaha..siapa mau?? duit flight save kooooo ataupun dalam kata lain FREE !!

Sempatlah aku dan En Fendi singgah di TOYAKO, FAHRENHEIT & UNIQ-LO..biasa-biasa ajer dan aku tak minatlah singgah ke situ entah kenapa macam kusam aje..Penuh dengan baju-baju sejuk dan tebal-tebal nak buat apo membelinya?? Malaysia panas kalau pakai mesti cepat mati sebab kepanasan ;(


 Kami kesana berempat, termasuk 2 orang adik iparku...kami berlepas jam 11.30am menaiki Pesawat Kenari HAHAHAHAHA....orang lain mana dapat naik pesawat ni...khas untuk keluarga kami je...Mampus jap lagi mesti ada orang mengamuk!!!


Singgah jap " Jalan Tar Market " cuci mata apa patut sambil beli air kelapa laut, ehhh tak sangka Jepun pun ada air ni kan...?


Inilah papan tanda di Jepun sebijiklah macam di Malaysia... Hehehehe...ada yang nak kene hempuk!!

Adik iparku Si Dilot, sama-sama mencuci mata apa yang patut untuk dibeli hahahaha...


Ok kita dah sampai ke Tempat yang hendak dituju...yahoooooo!! Pink tuuuuuuu...wahhh duk usha siapa tu hah???

Kamu tengok...banyak betul tempat shopping di jepun ni..macam-macam nama sampai berbelit jugaklah aku nak sebutnya..last-last aku pakai sebut ikut mulut aku je...peduli apa ! hahahaha
Ohhh boleh tak i nak iklan bisnes i ??? call me ok..cehhh bukan ko yang kena call number yang tertera tu ke??
Model sambilan tidak berbayar hahahaha...

Cantik tak handbeg i ??? My love belikan, limited edition hehehehe..now dah habis daaaaa.
Jangan pegang-pegang, duduk rengang-rengang, peluk erat-erat ehhh silap lah hahahahaha..main bedal aje aku nyanyi, kalaulah Ana Rafali tahu mahu dirembat aku ni ;)

Nampak tak ada salji turun??? sejukk giler oooo hahahaha


50% OFF tuuuu, kalau ikut den mahu je aku rembat tapi laki den tak bagi huhuhu..nasib baik bukan pink kalau tidakkkkkk...sambung sendirilah yer ;)

Dekat Jepun panasnya MasyaAllah..tapi pandai pulaklah En Fendi candid gambar, nampak tak kecomelan ku?? adushhhh angkat bakul sendiri !!!


Tengok robot-robot pun datang kat kami tau sebab tak tahan asyik tengok kami bergambar aje sepanjang jalan auwwww! hahahaha


Gegaran?? ada gempa bumi tak silap masa ni..ampunnnnnnn

Ok dah balikkkkkk...sebenarnya kami ke Jepun di Uniq-LO hahahaha...tapi i tak suka pergi situ entah rasa macam rimas aje..penuh dengan baju-baju tebal..kalau sesiapa nak ke oversea tempat sejuk elok benarlah kesana tapi kalau sekadar duk kat Malaysia nak pakai baju-baju tu Ya Ampunnn tak sanggup aku ..bukan setakat pakai, tengok aje pun dah kesian hahahahaha...

Dasyatkan dalam masa 1 hari aku boleh pergi balik Jepun kan..kan..kan...hahahahaha


1 Orang Sayangkan Cik Nurul

ye ye je gi jopun....
teepah tertifoo.....hahaha

Jumaat, 10 Disember, 2010

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy