Jumaat, 10 Disember 2010

AKHIRNYA MUKA BERMINYAK TIADA LAGI...SYHH..SYHHH..PERGI BERAMBUS

Salam pagi,

Sejak 2 menjak ni suka betul belai pipi muka, halus dan mulus gitu dah pulak tu minyak udah hilangggggg...i suka tau. Pori-pori yang selama ni duk terbuka aje sekarang sudah berasa malu lalu ditutupinya dan harap untuk selamanya ;)

Rasanya dah banyak Produk Kecantikkan yang aku guna baik mahal atau murah semuanya macam haremmmm...last-last aku cari punya cari apa yang terbaik untuk kulit berminyk, akhirnya terjumpalah produk AiKEN. Dahlah murah, kiranya 1 set cleanser, toner, pelembab baru RM25.00 fuyooooo banyak save duitku..suka..suka..


Walaupun baunya agak tidak enak, tapi demi mendapatkan kulit muka gebu, sihat dan bebas dari minyak aku redah aje...Dalam masa sebulan dah boleh lihat hasilnya..Tapi waktu malam sebelum masuk tidur aku akan mencuci muka ku ini dengan pencuci muka Safi protein soya sebab, bila pakai produk tu aku dapat rasakan kulit muka rasa macam gebu dan tegang..betul aku tak tipuuu..

So sekarang aku dah buktikan walaupun benda tu murah tak semestinya tidak elok dan kalau benda tu mahal gilerr bukan semestinya benda tu 100% bagus yer..

7 Orang Sayangkan Cik Nurul

wah lepas ni gebus laa kulit ko nurul...auwww!!

Jumaat, 10 Disember, 2010

ok ke aiken ni? ni yg buat kak erna nak beralih arah ni hahaha...

nurul,ko tak suggestkan pada dillot ke?

Jumaat, 10 Disember, 2010

salam . kat mne selalu ye produk aiken ni di jual ?? sy nak beli satu set tpi tak jumpe.. ade pencuci n ubat jerawat je.. sadis~

Khamis, 24 Mei, 2012
Tanpa Nama

hi cik nurul pinky! sy skrg pakai pencuci muka sebamed teenage liquid n pelembap organic aid vitamin E.. tp mcm x der kesan sgt.. jerawat masih tumbuh n muka pun still berminyak.. produk aiken nie ok x klu sy try? takot jerawat makin byk jer.. :'(

Rabu, 20 Februari, 2013
Tanpa Nama

Guardian kl sentral

Sabtu, 04 Mei, 2013
Tanpa Nama

Kl sentral

Sabtu, 04 Mei, 2013
Tanpa Nama

Baru beli aiken semalam...hrap dpt kesan positif

Isnin, 18 Ogos, 2014

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy