Rabu, 3 November 2010

" YOU NI ANAK SOSILAWATI KE??? "

Ya ampunnnn..sebenarnya cerita ni aku dah shoot di FB dan Twitter tapi gambar diriku sewaktu kejadian tu, tak tunjuk pun bukan apa MALU rasanya HEHE..Ok aku cerita semula yer..mari sini semua meh..meh..kita kiss pipi gebu dulu hehehe..almaklumlah dah bagi petua untuk pipi gebukan! perghhh belagak sehhh T____T

Kes ni jadi selepas seminggu umat islam diseluruh dunia menyambut Syawal..ehh bukan syawal Af tu tau..tak perlu kot ngeh..ngeh..ngeh..Aku macam biasa, setiap hari Sabtu adalah hari aku dan mama berjalan-jalan mencari barang untuk di pow..ok dengan sekali lagi untuk dipow hahaha biasalah anak bertuah memang macam ni ;) kebetulan masa tu mama ajak singgah Avon, katanya ada sale so aku ikut aje..elok masuk pintu butik Avon tu tiba-tiba salegirl ni terus pandang dan bertanya " eh..ehh macam kenal aje tapi siapa yer??? Ohh yer you ni anak Sosilawati pangasas produk kecantikan tu kan?? " terpinga-pinga aku, dahlah masa tu semua mata bertumpu padaku dan tak pasal-pasal terpancul dari mulutku " lerrr ingat mcam Siti Nurhaliza kah..kah..kah.., "

Mama cakap lepas ni bela lagi pipi ni hehehe, nak wat macam-mana dah pipi ni nak naik, tak dapat aku nak menghalangnya..kata nak nampak gebu..aikkk dari tadi asyik gebu-gebu je ?? Nak tengok ke gambar aku diketika itu? wah ayat begitu dramatis sekali caiiittttt..good night,  bantal dah panggil auwwww bestnya hehehe..ehh lupa nah tengoklah gambar tu.


Best betul ais krim dekat sini, sebelum beli boleh rasa semua perisa yang ada disitu hahaha kenyang dengan tester ajelah..nanti janganlupa singgah di Mid Valley yer..




Over !! saje besarkan gambar..ehh boleh tolong aku?? tang mana yang sama hah, rasanya jauh beza nohhhh.agaknya mata salegirl tu lupa pakai lens kot hahaha. Tapi tipulah kalau i tak bangga you KAHKAHKAH.. 


Sekian terima kasih.

2 Orang Sayangkan Cik Nurul

haah la sekali imbas ada rupa nak jutawan tu...hek hek hek

Rabu, 03 November, 2010
Sham ummi Echa

yer la nurul, ada sket iras2 anak arwah. mebi tang pipi gebu tu kotttt...hehehe

Rabu, 03 November, 2010

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy