Isnin, 29 November 2010

TUTORIAL MAKEUP NAK NAMPAK COMEL..NAK COMEL TAK??

Good morning...lama tak update blog huhu bukan apa, ada masalah hosting dan domain tapi now dah setle hehehe....

Ok, sebenarnya aku nak update cerita lain, tapi memandangkan ada seorang ni email padaku tanya tentang gaya aku makeup..Hohoho nak wat tutorial memang den tak dok masa asyik terkejar sana terkejar sini sampai nak makan pun tok sompat dibueknyo hahaha..

Oklah aku dah menghabiskan segala tenaga untuk mencari balik video-video yang penah menjadi rujukanku untuk makeup ni..so sekarang aku tunjukkanlah pada anda semua dari mana aku pelajari teknik-teknik makeup ni yer..share is caring right??? T_______T
Lepas ni siapa nak tutorial apa-apa jangan segan-segan boleh email pada aku inshaAllah aku akan tunaikan...





Dah habis tengok?? ok now cepat-cepat bersiap pergi shopping barang makeup ok hehehe..aku selalu layan Elianto bab barang dia murah dan sangat sweet..hehehehe

^T^

1 Orang Sayangkan Cik Nurul

comel betul budak ni...

ciklinn skrg tak sempt mekap dah.. huhuhuhuh

Isnin, 29 November, 2010

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy