Isnin, 8 November 2010

THANKS NUFFNANG..TAK PASAL-PASAL DAPAT FACIAL MUKA FREE ;)

Selamat Pagi Cikgu!! gaya upin ipin tau ahakkk..  


Hari Sabtu lepas, i pergi Times Square youuuu...dapat invite dari Pusat Kecantikan Skin 11 melalui Nuffnang. Berbaloi tau letak iklan Nuffnang kat dalam blog, secara tak langsung kita dapat jemputan untuk mana-mana produk baru dipasaran selain dapat menambah kenalan baru. Hye nama saya Nurul Pinky tetiba-tiba T___T  


Kami kesini atas jemputan, so mari kita tengok gambar sambil kuterangkan lagi afdal aminnn.  


 Inilah orang penting dibelakang saya selain ma,papa, dan adik-beradik..Jurugambar saya memang dikhaskan untuk saya seorang.. ada orang nak pinjam?? no..no..no..memang setiap kali saya kemana-mana gambar mesti diambil secara saya sedar atau tidak..Good!!  



 Kalau sesiapa nak buat facial di SKIN 11, boleh juga menggunakan kredit kad sekiranya wang tunai enggak dibawa ya buk. Bagi sesetengah orang memang tak suka bawa duit tunai boleh juga bawa debit kad. Den freee hehehe mak mertua aje kono bayar.  



 Nyaman aje bila masuk sini..tak sabar-sabar rasanya nak menadah muka ini, lagipun akukan baru habis main bola tampar so sedang elok benarlah tu yer..compem banyak bintik hitam tengah bermaharajalela..lepas ni ko rasalah tamparannya bila suka suki aje buat sarang di kulit mukaku ini HAHAHA.  


 Produk disini semua dari Singapore Lab..setiap botol seperti pembersih,penyegar dan pelembab semuanya dalam botol yang agak besar, kiranya berbaloilah sebab boleh tahan lama hehehe contohnya macam Clinique punya set.  



 Sebelum dipanggil, mari chat-chat dulu..rehatkan minda, fikirkan apa yang nak shopping lepas facial ni supaya rasa tidak bersalah..ehh tak..tak..  


 Hah kali ni bawa ibu mertuaku, ajak mama dia tak nak sebab minggu lepas baru pergi facial muka dengan adikku Nadia..ooo patutlah jual mahal yer.   Aku punya facial treatment free, mama mertua aku je kene RM38.00 untuk 1 pakej lengkap termasuk collegen sekali..kalau ikutkan harga sebenar Rm 300++ tapi kerana ada promosi hanya Rm38.00 sahaja..sangat-sangat best ooo  



 Muka tak sabar nak buat facial muka hehehe..  



 Ehh lentok pulak..ni muka sebelum di facial yer..  



 Inilah Pusat Kecantikan tersebut..tingkat 2 berdekatan dengan Elianto  


 Nampak tak promosi belakang tu?? hah apa lagi ditunggu cepatlah kesini yer, suasana biliknya fuhhh sangat nyaman..masuk bilik aje disuruh tukar dengan pakaian yang disediakan sebab untuk menyenangkan mereka mengurut kita..Yang bestnya bila letak scrub, masker dan collogen sejukkkkkkkkk rasanya hehehe, ambik masa 2 jam  sampai pinggangku ini pusing kiri kananlah sementara nak siap..walaweiiii rasa nak pergi lagilah T___________________________T  

Mukaku rasa licin oooo sekarang ni hehehe ;)

1 Orang Sayangkan Cik Nurul

alah awat tak letak pic muke besar2...before n after heheeheh....

tu laa dpt free ni mmg syok...kalo servis okey, lepas ni boleh gi lagi nurul......akak biase pergi buat facial kat kedai2 biase jek heheheheh

Isnin, 08 November, 2010

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy