Isnin, 1 November 2010

BILA NURUL BERMAIN BOLA TAMPAR

Assalamualaikum,  


Mendung sehh cuaca pagi ni di Kuala Lumpur, nyum..nyum.. sedap ni kalau nak buat taik mata ngeh..ngeh..ngeh.. T_____T ok cukuplah pendek ini sahaja intronya.  


Siapa kata orang pendek tak bola main bola tampar??? dulu iya aku sokong sebab kalau dah pendek macam mana nak surf bola kan, almaklumlah kalau ketinggian 151cm macam aku ni ada ke orang nak pandang?? Now aku buktikan HAHAHA sebab aku menang walaupun naib Johan kira bangga gak lah.. Eh ni 1st time tau kitaorang masuk game ni hehehe ( rasa malu-malu bangga pulak ;) )  


   


  


Berbaju merah tu coach kami, sudah berkahwin anak 2 hahaha  


  


Meraikan kemenangan walaupun ditempat ke 2, kalah 2 mata dengan pasukan dari Wilayah Kelantan  


  


Ambil kesempatan bergambar dengan pengadil, chop kami dijemput oleh pengadil tersebut untuk join game persahabatan hehehe  


  


Bersama dengan pasukan menjadi Johan...Tahniah yer  


  


Game tengah bermula, cuba teka aku dimana?? kalau nampak yang comel tu, akulah tu hahaha  


  


Bergambar dulu sebelum bermain, ceria aje muka sorang-sorang tapi gelodak hati siapa tahu. Aku sampai tak makan tau takut punya pasal hahaha  


  


Penerimaan pinggat, ambik pingat pakai selipar pink aje sebab kaki sakit ;(  


  


Bangganya pakai baju biru + merah itu  


  


Debaran mulai menyerap masuk ke dalam diri masing-masing  


  



Huuhuhuhu gementarnya nak terima bola itu...boleh tak kalau saya tak main coach?? " boleh, tapi pelempang sekali; nehi hay!!  


  

Muka gembira walaupun naib johan tidak mengapa, tahun depan cuba lagi ye...ehhh gelapnya muka aku?? lepas aje game bolatampar tamat, terus balik bilik cuci muka, mandi dan tidur ZZzzzzZZZZ  jam 4.30 ptg baru bangun sebab perut menari dangdut..Thanks Kak Azah sebab sudi belikan makanan hehehehe.  


Tahun depan Wilayah Kedah menjadi tuan rumah so ke Kedahlah aku yahooooo, boleh singgah pekan rabu beli kuah rojak Mak Bee 10 dozen!!  


 

7 Orang Sayangkan Cik Nurul

Sham ummi Echa

congrats!!! naib juara tu pon dah kira terer tu babe.

Selasa, 02 November, 2010

bagus ko nurul...rajin join ....akak ni mmg kaki bangku..tukang sorak n tgk game sambil mengunyah boleh laaah haahahahaha.......

eh kire tera la tu.....tahun ni ke 2, tahun depan sah2 pertama....amin heheheheh

Selasa, 02 November, 2010

betul nurul.. sapa kata orang pendek tak leh main bola tampar... akak ni lagi la 144 cm je dik oooiii.. tp wakil sekolah ok main bola tampar.. dont play2 ok. heheheh

tp sekarang akak dah pencen main bola tampar.. maklum ler tak cukup korum.. nak join boleh? heheheh

Selasa, 02 November, 2010

join ajelah kak boleh keliling negeri dalam Malaysia ni hehehe cehh ada makna disebaliknya hahahahaha

Selasa, 02 November, 2010

thanks kak..

Selasa, 02 November, 2010

wow kiranya akak pun ratu bola tampar yer…itulah kadang2 diaorang ni pandang lemah pada orang yang rendah ni kan huhu…tapi akhirnya dapat dibuktikan jua hehehehe

Selasa, 02 November, 2010

wow kiranya akak pun ratu bola tampar yer...itulah kadang2 diaorang ni pandang lemah pada orang yang rendah ni kan huhu...

Selasa, 02 November, 2010

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy