Rabu, 10 November 2010

ANGIN LONDON ADA ZON KERETA TUNDA


  • Date Penerbangan : 9 Oktober 2010

  • Masa Pergi : 12.00 pagi (waktu Malaysia)

  • Masa Balik : 4.00 pagi ( waktu LonMalay)


Salam semua, wahhh kalau teringat kembali kenangan lalu melalui gambar ni mashaAllah kesejukkannya sampai ke tulang oooo..sejukkkkkkkk giler! Biasalah Londonkan hahaha.. Seronok giler time ni rilex habis, hanya fikirkan keseronokkan sahaja  tiada fikir tentang kerja atau bisnes...freee.

Kali ini yang pergi,  aku, My love dan 2 orang adik iparku..adik-adik aku masa ni tengah sibuk dengan exam so next time kak yu akan bawa korang pulak ye, sebelum ni nadia dah penah join so tak der masalah bagi dia hehehe.

Suhu time ini dalam 15'c fuhhh kalau takat beku tu mahu aku pengsan kesejukkan dah.. kata dah sejuk.. so aku makan burger 2 biji dan air strawberry fuhhh kenyang untuk 2 jam je hahahahaha.Meh layan gambar jom.....


Cantik kan hall ni..sweet betul nampaknya..belakang tu adik ipar aku dah berangan lah tu..



Unik betul pasu-pasu dekat sini dah lah besar gajah semuanya..kiranya campak aku dalam tu pun muat..



Menahan kesejukkan yang amat..bibir aku jadi kering yang amat masa ni...ehh tetiba ada buble hehehe



Korang tengok kekuatan anginnya...bisa buat aku terbang sekali hahaha



Aikkkk dekat london pun ada zon tunda??? hahahaha



Pelbagai gaya dipamerkan untuk sesi panaskan badan hahahaha...



Gambar akhir,  bila kesejukkan yang melampau sudah tidak ku tahan lagi peluklah jawabnya hahahaha...Sebenarnya gambar ini semua diambil di Puncak Genting pada jam 2.00 pagi hahaha..kami buat kerja giler bila secara tiba-tiba teringin naik genting jam 12.00 malam...Syokkkk beb..jam 4.00 pagi kami pun menyusul turun semula..begitulah cerita Angin London ada Zon Tunda hehehehe..


 

2 Orang Sayangkan Cik Nurul

kelakarlah kamu ni..sanggup keluar memalam..
untung ek dapt gi buat skin care tu..berbaloi baloi

check email yer

Khamis, 11 November, 2010

Hahahahhaha...... dah agak dah mosti Genting.... sakan btul...
Tajuk lawak bebetul......

Isnin, 22 November, 2010

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy