Rabu, 20 Oktober 2010

SEKITAR MAJLIS PERSANDINGAN BIENDA

Salam semua, kali ni nak cerita tentang isu dah lama..tapi lama tak lamalah jugak masih panas!!! ;)

Oklah sebenarnya Bienda ni kawan adik aku Nadia, pertemuan mereka di dalam flight fireflyz  sewaktu pulang ke Hospital Kubang Kerian. Adik aku ni masa tu praktikal di hospital tu so setiap minggu dia ni berulang dari Kelantan ke Kl..kopak papa aku melayan kerenah dia ni huhuhu. Perkenalan secara tidak sengaja ni berlaku sewaktu bienda hampir nak pengsan dalam flight, iyelah masa tu,  Bienda ni baru lepas pembedahan jantungkan..Adik aku hanya membantu memberi minuman untuk memudahkan Bienda makan ubat. Ingatkan sampai disitu aje perhubungan mereka, tapi rupanya mereka berhubung sehingga kini.


Chopppp jangan ko tanyakan bila Bienda nikah udah ye sebab itu memang adik aku akan zippppppp mulutnya hahaha..ehhh bukan korang  je yang tak tahu malahan aku ni, kakak kandungnya pun dia tak bagitahu huhuhu betu;-betul pegang amanah ni ;)


So untuk Bienda, Selamat pengantin baru semoga kekal hingga akhir hayat bersama Boy ye....nanti boleh kita keluar lagi yerk hehehehe...


 



Boy,Bienda dan Nadia



 Farahwahida dan Nadia..



 Betty dan Nadia



 Masa persalinan ala Bollywood, sangat cantik ko masa ni hehehe, adik aku dah mula berangan nanti dia kahwin nak pakai warna ni hahahaha


 



 Tudung dan handbag aku sponsor baju 1 set dan rantai mengelip mamaku, adik aku ni hanya tadah badan aje menunggu orang belikan. kalau nak tunggu dia beli memang idokkkk lah jawabnya hehehehe. apa yang dia tahu belajar..belajar..belajar..



 Ramai artist masa ni hadir..



 Nadia, Mustafa kamal dan wifenya



 Elyana ni tak sombonglah adik aku cakap, rilex dan sempoi habislah!!



 Yatt datang ngan anak dan suaminya..kecik aje orangnya ye hehehehe



 Eh cantik shawl ko tu hehehehe



 Ko bila lagi ye??? dengan siapa jeng..jeng..jeng..



Shida ibu  Bienda, maaf tak dapat datang berbuka dengan family auntie ramadhan lalu bab malu hahahaha.. ini ayat adik aku Nadia ;)


 


Ok sudah tamat...


 

4 Orang Sayangkan Cik Nurul

wah untungnya dia....

Rabu, 20 Oktober, 2010

ala baru nak korek rahsia bienda...hahaha

Rabu, 20 Oktober, 2010

salam nurul akak dah buat dah N3 yer..untunglah adik kamu dapat jumpa artis.

Jumaat, 22 Oktober, 2010

What a nice post. I really love reading these types or articles. I can?t wait to see what others have to say.

Rabu, 17 November, 2010

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy