Khamis, 28 Oktober 2010

MODEL CHERATING

Assalamualaikum, jawab tau! Chop nak bagitahu, ni gambar selepas raya tempohari hehehe baru sekarang ada masa nak upload.. Sebenarnya gambar ni semua diambil,  masa kami sekeluarga ke Kemaman menghadiri Majlis Pertunangan sepupu My loveku.


Dah nama pun dekat dengan pantai Cherating, so apa lagi brooommmm lah kita kesana sambil membawa pak kamera hehe..modelnya mestilah aku hahaha.. seronok giler masa ni sebab buatlah apa-apa gaya pun mesti gambar diambil, so bila dah penat naik kereta barulah pilih gambar mana yang cun babe T__T yang tak cun lantingkan aje ke laut tu balik HAHA.



Batu ni tinggi ooo, sampai aku nak turun My love kene dukung auwwww romantis gitu ahakkk.



Tengok adik iparku Si Dilot, suka buat lompat-lompat almaklumlah nak dapatkan ketinggian maksimum hahaha.



 Ehh..ehh alahaiii ayunya gitu ehemmmm pendamkan ajelah ye bila mood perasaan dah terkeluar hahaha



 Sejuk tu yang selimut tepi pantai..orang lain ada buat?? nan ado kan so aku cipta rekod sendiri ajelah  T______T



 Suka betul buat gaya macam tu entahlah nampak macam comel aje ahakkkkk..



 Ehh buat lagi over tau..sekali sudahlah ;)



 Yang belakang tu model sampingan hahaha..ampun ya!!



 Mak Mertua dan adik ipar buat jahat kat aku..ada ke patut nak tarik kain pario tu, habislah diriku nanti huhu kalau mak salleh jap lagi baru tau!



Ni nak tolong ke wat eksyen ambik gambar je?? nasib baik mood Dila tu ok..diikatnya kain pario tu cantik-cantik untuk aku hehe.


 


Korang nak tahu kat mana aku menginap masa di Cherating??  tunggu entry seterusnya ye sebab tempat yang aku menginap ni baru dibuka tambah pulak tu berdekatan dengan pantai sooo menarikkkkkk..


- Bye mahu pergi shopping hehehe  -


 

1 Orang Sayangkan Cik Nurul

Najwa

oo..nurul br upload ek..sukenye nurul pergi pantai cherating ni..rasanya setiap kali dtg kemaman pun mesti dtg cherating kan?siap jd model pantai lg..tp ni je ke gmbrnye?hehe.cntik ler kain pario tu.npk ayu gitu bila pakai..

Ahad, 31 Oktober, 2010

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy