Isnin, 18 Oktober 2010

DATING DIMALAM MINGGU DITEMANI MAK MERTUA SEBAB DIA NAK TENGOK WAYANG

Wah lama betul tak update blog wakakaka, ni tengah bersin sebab tengah sapu habuk-habuk yang tersangkut dekat blog ni asyemmmmmmmmmmm..fuhhh bersin pulok.


Maaf sekarang ni aku betul-betul sibuk dengan bisnes tudung, biasalah bisnes baru nak naik mesti banyak guna tenaga dan masa tapi sekarang aku telah kembali ke alam blog kembali dan tak nak lagi tinggalkan blog kesayanganku ini hehehe :)

Masa memblogging ni, aku tengah makan keropok nyum..nyum..nyum.. sedap hehehe. Mak mertuaku, My love dan mak long pergi kenduri kahwin di kg pengantin aku tinggal sebab tanganku belum pulih lagi dari kecederaan yang tak serius sangat tapi sampai pergi mengurutlah huhuhu sakit sampai anak tekak ko tau hahahaha..

Aku dah melalut panjang ni hehehe..ok lah ni jom tengok gambar masa aku keluar dating dengan My loveku tapi jangan ko terkejut bila mak mertua aku join sekali. Ini gara-gara sebab mak mertuaku dah gian nak tengok wayang hahahahaha.


Kami sepakat ke Times Square, ni depan pintu masuk hotelnya..



Ohhh kalaulah aku jadi model begini ok tak?? pirahhhhhhh



Minah Pinky posing ni sila beri laluan hahaha..cantik tak tudung aku yang berwarna pink tu???auuuu i like tau sejuk aje kainnya hahaha promosi sekejap ;)



Eh My love saya lagi hensem ye mintak maaf tak dapat cium awak kah..kah..kah.. uwekkkkk



Ok belakang tu adalah pengawal peribadiku hahaha kemana-mana pergi semestinya dia mengekoriku. ada siapa nak berkenalan ke?? choppp aku tipu aje ni adik iparkulah hahahaha.



Aku rasa best aje pakai krim muka yang terbaru ni..nampak muka licin bak mutiara kooo dah lah murah save duit aku hahahahha..mintak maaflah aku memag dari dulu tak ajar kulit mukaku pakai yang mahal sebab tak semestinya mahal elok..sebab aku dah terkena hahahahaha



Ini masa aku ke negara China tempohari cisss aku tipu aje..ehh perasan tak clip bentuk love kat tudungku itu?? comelll sangat, sempat rembat di pasar malam pinggiran batu caves..



Wow rambang mataku...semua nak beli nasib baik duit akaunku dikawal oleh My love, kalau tak langsaiiii aku habiskan malam tu jugak!!!! Eh aku dah terkantoi ngan mama aku sebab dia masuk bilik ku utk tumpang solat, last2 dia terjumpa 7 kotak kasutku yang belum dipakai..apa lagi jeleslah tu sebab kakinya tak muat hahahah aku size 4 maaaa.



Disebelah kiri mama mertuaku dan disebelah kanan adik iparku...single lagi tu......



Oklah nak balik dahhhh bye.....Ehhh nanti aku upload cerita aku dipantai Cherating yer...sebenarnya cerita dah basi tapi sebab ada masalah dengan masa so terpaksalah aku update esok ye...hehehehe. Eh meh lah singgah blog tudungku, banyak koleksi yang cantik-cantik dengan harga yang sangat berpatutan. click sini ye.

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy