Khamis, 2 September 2010

PORT DICKSON I COMING!!

Rabu 11.19pm

Manalah My love yang masih belum pulang lagi ni dari menemui abang sepupunya. Tadi aku kepenatan sehingga tertidur itu sebab aku tak join sekali, lagipun beg belum berkemas ahhh malaslah nak cerita pasal kemas mengemas ni.

Ok ok i cerita..u all ni kan kalau i tak cakap mana i pergi mesti ada email bertanykan mana i pergi  hahaha sangat lucu disitu! Aku kene pergi kursus Penghayatan Ramadhan selama 2 hari 1 malam, boleh dikatakan setiap tahun pasti officeku akan melaksanakan kursus sebegini. Kali ini tempat yang dipilih ialah di Port Dickson. eleh dekat aje tu lagipun dah 20 kali pergi situ ok tipu aje. Kerajaan dapat duit raya RM500 yer?? aku dapat sebulan gaji keh..keh..keh.. rezeki nak raya katakan hahaha tetiba tukar topik!

Memandangkan blog akan diluar kawalan owner yang cun ini, inshaAllah selama 2 harilah blog tidak akan diupdate yer cik pun dan en sekalian harap maklum. adios... ada sekeping gambar buat tatapan anda semua yang mungkin merinduiku nanti ***tetiba jadi macam ni hahaha.


Di kampung kelip-kelip Kuantan..masa ni tengah berkursus sebenarnya tapi sempat menerjah jugak hahaha. Oklah bye-bye semua jumpa lagi daaaaa....

2 Orang Sayangkan Cik Nurul

wah meriah gitu.....tgk gambar cam gi jalan2 jek tu....happening sorang2 hah...rupe2nye korang berkursus heheeheheeheh...mesti dah lengkap 7 ari kursus ko kan.....akak gak tak cukup2 nie huhuhuhu

Khamis, 02 September, 2010

wah bestnya dapat bonus sebulan gaji.. rezeki raya la tu kan nurul

Jumaat, 03 September, 2010

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy