Khamis, 26 Ogos 2010

SEMPERIT OH SEMPERIT

Alhamdulillah sudah 15 hari kita berpuasa, itupun sedar sebab terdengar lagu raya keudara tadi, sesuci lebaran. Tiba-tiba semangat raya muncul,  rasa macam tak mahu pergi kerja dan terus menunju Sogo!! Tapi tiba-tiba ingat Allah so tak jadilah nak pergi menabung duit disana.

Ehh marilah dekat sikit..nak bagitahu sesuatu ni wahai Cik kak & En abang oii...dah beli kuih raya?? kalau belum, mehlah rembat sebalang dua..semperit warisan turun temurun..murah aje tau!! 


 semperit yang sempat disnap selepas masak...



1 balang ada 50 biji berharga rm15.00 sahaja...


Berminat sila email ayumieza@yahoo.com atau terus call ke number 012-2281492



 


Sekitar Kuala lumpur kami boleh tolong hantarkan tapi 4 balang ke atas yer & sesiapa nak terus datang ambik pun tak pe ;)


 


 


 

6 Orang Sayangkan Cik Nurul

kuih samperit mmg tak lapuk dek hujan, tak lekang dek panas...cewah bermadah lak akak....ye laaaa....mmg tiap2 tahun tiap kali raye jadi permintaan ramai kan....murah nurul jual...akak tgk rate2 kat luar sume cecah rm20-22...moga2 bisnes nurul berjalan baik yeak...

Khamis, 26 Ogos, 2010

kakyu..nk sebalang..huhu..lupa nk bgtau mgu lps...kalo dpt nex wik smpt x??coz tqa start cuti nex wik...blik penang ari jmaat

Khamis, 26 Ogos, 2010

ala, nape promosi lambat sangat.. akak dah order semperit warisan ni kat kawan opis, hari 1st day puasa lagi .. dah la tu mahal pulak tu.. kalau tau akak order dengan nurul jek.

Jumaat, 27 Ogos, 2010

Alhamdulillah kak..tapi bukan nurul yang buat tapi Mr fendi hehehe..janji balik modal jadilah hehehe

Jumaat, 27 Ogos, 2010

wokey-wokey dah summit order atikah punya..ada tak member-member nak boleh hantar sekali hehehehe

Jumaat, 27 Ogos, 2010

maaflah kak..Mr fendi baru free, tu yang ada masa dia buatkan..nurul jual janji dapat modal balik sudah sebab suka-suka je..tapi resepi memang dari arwah nenek fendi..tak nak cuba sebalang ke??? hehehehehe

Jumaat, 27 Ogos, 2010

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy