Isnin, 16 Ogos 2010

MAKE - UP DI PAGI AIDILFITRI

Salam semua, Pagi ini entry lambat di post sebab charger laptop tertinggal di office, nasib baik My love tidak memarahi atas kecuaianku malah sentiasa membuat muka comel aje...i love youlah HAHA..


Pagi-pagi buka email menjadi amalanku, entah sudah menjadi tabiat yang terbaik sejak 2010 muncul, TIBA-TIBA ada 1 email yang membuatkan hatiku berbunga riang ialah Elianto sale sebanyak 70% untuk raya ini...Elianto,  ini iklan percuma untuk anda sebab salegirl di cawangan Juya jusco Wangsa Maju sangat besttttttt!!!

Aku menjadi pengguna tegar produk elianto ini sejak tahun 2008 lagi. Bukan mudah untuk muka aku menadah dengan pelbagai produk no..no..no..silap haribulan boleh jerawat batu muncul ooooo..muka sensitif yang amat!!! sangat memerlukan belaian manja dariku HAHA..Ko bayangkanlah dalam 1hari aku mencuci muka sebanyak 5 @ 6 kali, setiap kali rasa muka berminyak memang aku segera pergi menadah muka di toilet, akukan jenis wanita yang bermake-up sentiasa, so mudah sangat untuk menjemput jerawat singgah ;)


Ehh tak silap, aku belum pernah publish tutorial bagaimana aku make-up kan?? aku make-up jenis simple aje dan aku rasa orang lain lagi cantik make-up dari aku..nantilah ada masa aku tunjukkan cara make-up aku yer..

So, apa kata korang cuba produk elianto ni?? eyeshadownya 1 colour baru rm6.00 murahkan...bergayalah anda semua di Pagi Aidilfitri nanti yer pasti semua memandang berkali-kali kerana terpegun dengan kecantikkan anda T________T

Oklah aku nak pergi merewang blog member-member pulak....daaaaa

2 Orang Sayangkan Cik Nurul

tu ar, minggu lepas akak gi alamanda pun tgk kat elianto kemain lagi depa pasang banner 70% sale...ramai gak yg masuk....akak pakai gak eyeshadow elianto nie......kire sesuai gak laa ngan muke....

Isnin, 16 Ogos, 2010

ASAL EK KAT KUCHING NIH ELIANTO XDE WAT SALES HEBAT CAM GNIE. SEDIH AH...HEHE

Isnin, 16 Ogos, 2010

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy