Rabu, 18 Ogos 2010

KOLEKSI PINK DAKU

Arggghhh tak sedap perutlah pagi ni, rasa angin aje dari pagi tadi asyik tersedu-sedu!  %&^()%$& dahlah tu, muka tak siap menonong pergi office huhu tak ada mood, update pun dalam keterpaksaan!!! Pagi tadi sekali lagi gagal untuk bangunkan diri bersahur hanya minum air sahaja. Dah sediakan sebelum tidur lagi di sebelah katil T______T

Benciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bila mood tak der. Semua benda nak buat mesti tak menjadilah ;(

nak masak-memasak ayat pun tak ada idea huh..ada yer ayat macam tu?? konfius pada diri sendiri HAHA. Dengan itu korang cuci mata ajelah dengan sebahagian koleksi pink daku, sebelum ini aku ada update dekat blog lamaku tapi itu biarlah berkubur disana ;) Layan ajelah gambar-gambar yang bertaburan di entry ini...


 


 


 


 


Cerita sudah tamat..apa lagi sila tinggal jejak lah hahahaha...maaf tak boleh nak goreng kencang bab mood yilekkkkkkk ;(


 

10 Orang Sayangkan Cik Nurul

ini budak mmg hantu pink...serba serbi pink....mmg kene kalo ko digelarkan minah pinky heheheheheh

Rabu, 18 Ogos, 2010
fatin fatihah

miza ...suami ko x jemu k tgok sana sini pink

Rabu, 18 Ogos, 2010

amboi cik pinky sorang ni...byk tul koleksi dia.... blh geng dgn kak mimi la awak ni..sama2 suka pink...akak lak suka purple...kalau purple takde, barula pink jadi pilihan kedua..hehehe..nama pun pompuan kan, tak lari dgn kaler pink...

dik, naper asyik takde mood ni??? nak period ke?? akak, kalau nak period, mmg semuanya serba tak kena...

Rabu, 18 Ogos, 2010

hahaha entah memang sejak kecil suka pink hehehe..nurul baru aje habis period hujung bulan 7…entahlah tak tahu nape memang downnn giler ni..

Rabu, 18 Ogos, 2010

dia lagi xcited bila nampak pink hehehemesti dia belikan!!

Rabu, 18 Ogos, 2010

waduh semuanya pink ya

Rabu, 18 Ogos, 2010

huishh sgala-galanye pink..no wonder laa blog cik nurul pn pink...=))

Rabu, 18 Ogos, 2010

whoaaaa!!! lawa² kesemua koleksi pink nurul nih ah. nih baru dikatakan peminat pink tegar kan kan :D

Khamis, 19 Ogos, 2010

whoaaaa!!! lawa² kesemua koleksi pink nurul nih ah. nih baru dikatakan peminat pink tegar kan kan :)

Khamis, 19 Ogos, 2010

kita serupa la nurul. serba serbi nak pink, baru la nampak gorjes kan. hehehe

Sabtu, 21 Ogos, 2010

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy