Selasa, 17 Ogos 2010

KERJA DIMALAM HARI

Now 11.17pm mata suam-suam kuku, entah mengapa malam ini aku rasakan sangat panas berbanding malam sebelumnya. Hari ini tidak berkesempatan untuk menunaikan solat tarawih hanya Khairul, My love dan papa ku sahaja yang ringan " badan"  T_______T

Lepas solat magrib tadi, tangan dengan sepantas kilat menyambar beg berisi jarum,benang,manik dan baju dipungut!! ohh ayat keji gila bila menyebut dipungut, sedangkan benda yang pungut itulah rezekimu wahai Cik Nurul....ohh tiba-tiba rasa menyesal..Malam ini aku menyambung kembali jahitan manik yang ditempah orang..baru buat pada baju yang pertama sedangkan lagi 4 helai masih menunggu giliran bila tukang manik nak geletak atas badannya HAHAHA..kelakar tak??? gelaklah tapi 2 saat aje, lebih terpulang pada diri anda!

Tengok sebelah My love dah tidur dengan lenanya..ohhh apa yang dimimpinya?? adakah bermimpikan aku?? seronoknya kalau begitu HEHEHE..Oklah semua,  memandangkan suhu sudah agak sejuk SERTA  bantal,tilam dan selimut bagaikan memanggil, jadi aku sudahi dengan lafaz

Sekian Jumpa lagi HAHAHAHA....Ehhhh dah baca sila komenlah baru tahu siapa datang singgah teratak Pink ni ;)

Sungguh comel kamu semua..T_______________________________________T

4 Orang Sayangkan Cik Nurul

rajin nye nurul amik upah jahit manik....mesti ko kreatif kan...kalo akak sure dah pening2 pale tgk bende kecik2 nie ....heheeheheheh

Selasa, 17 Ogos, 2010

tak derlah rajin sangat pun hihihihihi

Selasa, 17 Ogos, 2010

wahh..tukang jahit manik rpenye. sure cntik2 kan :) rina bace!

Selasa, 17 Ogos, 2010

kakyu...pape hal pn jga kshtan gak ye..:)..jgn smpai sakit...huhu

Rabu, 18 Ogos, 2010

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy