Khamis, 12 Ogos 2010

KEPALA BLOG BARU ;)

Kenyangnya perut sampai sekarang masih terasa, padahal kenyang dengan hanya minum air pink (BANDUNG) yang dibuat oleh Nadia..perghhh tawar koooo...macamlah dekat rumah ni gula tak ada ayoyoyo...ehhh malu ke??sorok aje muka tu kat mana-mana bukan orang kenal pun siapa itu Nadia HAHAHA...jangan ada yang gatal tangan pergi google  " Nadia" sudah, jawapannya berlambaklah yang keluar T____T

Malam ini aku tak dapat pergi tarawih, menyesal pun ada tapi apa boleh buat keadaan yang tidak mengizinkan..cop!! aku bukan uzur ok tapi disebabkan tangan aku terseliuh, masa tidur tengahari di office..TEEEETTTTTTT kantoi aku tidur kat office HAHAHAHA...ada aku kisah?? dah mengantuk itu ajelah jawapannya...tapi memang betul lah masuk aje bulan Ramadhan terjadilah surau penuh muatan manusia..bukan untuk bersolat atau berwirid tapi bertiduran...tak termasuk aku yer sebab aku tak tidur disurau!! aku ada bilik khas punya diwakili dalam 6 orang peserta, ada siapa mahu join?? sila beri nama yer HEHEHE...Adik-adik aku semua pergi solat Tarawih tapi aku aje yang tinggal huhuhu ruginya!!! tak pe inshaAllah esok aku pergi sekiranya diizinkan olehNya...

Eh aku dah melalut sampai London HAHAHA, padahal benda lain yang nak aku hebohkan cisss ada rasa riak yer Nurul..sila hindarkan!! Ohh ini bukan riak tapi pengumuman sahaja..Buat pertama kalinya aku berjaya mengubah RUPA WAJAH blogku.Itu pun atas jasa-jasa seperti Kak Sumi dan Kak Jie...Kalau tiada pertunjuk dari anda mungkin Nurul mash tidak berjaya..terima kasih atas tunjuk ajar sekalian ;)

Oklah tanpa membuang masa lagi aku ingin menunjukkan header baru blogku jeng..jeng..jeng..


Cantik tak?? inilah hasilan yang dapat aku lakukan dalam masa 3 jam...


 


 


 

13 Orang Sayangkan Cik Nurul

canteeeeeeeeeeeeeeeekkk!! pandai ko edit......kretif pun yeak jugak...

Khamis, 12 Ogos, 2010

yang, ade lah dl;m blox comment akak utk openID tuh. x perasan ker ea..hehe. btw, nice ah header baru nurul nih. Pssttt a'ah 26 sudah. nurul lak bape ek? if muda...haaa patut panggil akak ler jawapnyer..hahaha :D


P/S:
-->> utk sewa tapak blog personal yg RM20 tu.
nurul email akak ea. email akak kat email nih
redbloodsnowenterprise@yahoo.com
coz akak lom dpt lg email dr nurul :)
nnti kte bincang through email ek ^_^

Khamis, 12 Ogos, 2010

lupa nak cakap, thanks bg kata2 semangat kat akak yer..

Khamis, 12 Ogos, 2010

alahai comelnyer nurul.. akak suka sangat blog ni, nampak lebih ceria dah comel..

Khamis, 12 Ogos, 2010

nurul...ade lah dlm Open ID utk open URL pe sume tuh. nurul click je butang openID tuh pastuh kan ade dropdown menu yg kuar. so nurul pilih je section wordpress or URL. ade tuh. try usha lg :)

Khamis, 12 Ogos, 2010

wah pinky!!! lawa... :)

Khamis, 12 Ogos, 2010

ok nanti nurul contact via email k

Jumaat, 13 Ogos, 2010

thanks akak...idea masa tu tgh datang tu yang menjadi kalau tak haremmmm

Jumaat, 13 Ogos, 2010

gila pink jadi macam nilah hehehehe

Jumaat, 13 Ogos, 2010

hal kecil je tu..

Jumaat, 13 Ogos, 2010

thanks akak..

Jumaat, 13 Ogos, 2010

lawa ah header baru tuh.. aku juga yg x terbuat header..
kemalasan mengatasi segalanya la kan...
hihi

Jumaat, 13 Ogos, 2010

dunia pink comel nya..

Jumaat, 13 Ogos, 2010

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy