Jumaat, 13 Ogos 2010

KEJUTAN BUAT KEKASIHKU..

Salam 1 Malaysia semua tetiba semangat waja keluar mungkin pepagi ni buang tabiat HAHA..mengantuk betul mata ini nak kata syaitan bertenggek tak jugak sebab dah kene ikatkan so mungkin aku sendiri yang kepenatan tambahan pula semalam memang tak sempat aku nak post entry baru, so nak tak nak pepagi sampai office godek dululah luppy pink aku ni sambil mata terbeliak cerah T__T


Minggu lepas memang aku sengaja pergi merewang sambil cuci mata, tapi bukan untuk aku tapi untuk mencari hadiah birthday untuk My love tersayang...puaslah aku fikir nak belikan apa untuknya tahun ni.Pikir punya pikir dapatlah aku idea nak belikan apa untuknya HAHAHA..lagipun ini memang permintaannya dalam gurauan so apa kata aku tunaikan didalam realitinya pulak.Amoi salegirl tu punya baik aku ngorat sampai dapat harga memang kaw-kawlah dan disamping itu banyak jugaklah free gift yang aku mintak peduli apa aku,  janji aku dapat apa yang aku nak. Jenis aku, sebelum nak beli tu aku terus tanya harga paling rendah, apa hadiah dia nak bagi, seach dulu dalam internet betul ke idak nama companynya berdaftar ( ini aku suruh adik lelaki aku yang cari ) dan yang last aku akan bagi harga yang aku mahukan HAHA jahat tak aku??  Harga yang dia bagi memang best so aku angkat 2 set terus sebab 1 set tu Khairul suruh belikan, untuk tangkap gambar kuman agaknya HAHA ampun ya!!


Oklah nak tahu apa hadiahnya tahun ini jeng..jeng..jeng


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


 



Taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......NIKON D5000


 



Alhamdulillah akhirnya!!!! Ini dari pandangan depan..


 


Skrin menjadi rujukan untuk mengambil gambar tempat yang tinggi atau tersorok..


 



 

Boleh pusing ke arah mana-mana aje hehehe..


 


 

Kan bagus kalau gambar girl tu tukar ke wajahku hehehe..Oklah sekiranya anda semua nak tahu lebih lanjut boleh rujuk pada Pak Nikon.Buat yang tersayang lepas ini jangan lupa ambik gambar by walaupun tanpa disuruh tau, ingat janjimu dulu ya hehehehe...Hadiah sampingan yang aku dapat semasa membeli DSLR ni akan aku post later yer sebab tok sempat aku nak ambik gambarnya lagi...


Psstt : Malam ini mahu merayau di Bukit bintang, My love dah booking suruh i jadi modelnya HAHAHA...seronok aku!!!! Choppp aku terawih dululah sebelum pergi T________T


 


Jumpa lagi ya di entry akan datang   * sign out now*


 


 

9 Orang Sayangkan Cik Nurul

wah wah wah...best2....lepas ni ko pun meriah laa ngan gambar kat blog yeak heehehehe... tu la skrang ni dslr ni dah mcm perkara penting kan.....akak sejak ade dslr ni makin bersemangat snap2 heheeheheh

Jumaat, 13 Ogos, 2010
fatin

miza wape ko dapt price dia..aku pun ngah mncari nih..huhuhu

Jumaat, 13 Ogos, 2010

ko call aku ok..

Jumaat, 13 Ogos, 2010

itulah kak mcm 1 keperluan dah kan...

Jumaat, 13 Ogos, 2010

waa sure mahalkan?

Jumaat, 13 Ogos, 2010

dah add da dalam link list rina ^__^

Jumaat, 13 Ogos, 2010

WHOAAA!!! hadiahkan DSLR wooo ngan sang kekasih. sgtttt lah bertuah. jeles akak...hehe

Sabtu, 14 Ogos, 2010

umakaiiihhhhh.... DSLR tuh

Ahad, 15 Ogos, 2010

pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh~ mahal tu

Ahad, 15 Ogos, 2010

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy