Rabu, 11 Ogos 2010

HADIAH DARI DUBAI

Baru ada masa untuk aku publishkan entry ini, adik aku si Khairul tu dah nak balik ke Rusia dah pun barulah aku terhegeh-hegeh nak update cerita dia balik hahahaha...Ohh ye entry ini sebenarnya aku nak pravitekan tapi bila aku fikirkan balik bukan aku nak menunjuk,  tapi nak buat kenangan untuk aku dan keluarga cenderamata yang dibawa oleh Khairul untuk kami semua pada tahun 2010. Aku harap janganlah ada yang anggap aku ni nak menunjuk pulak...  


  


 Kami sampai 1 jam awal di Klia..iyelah mama dan papa aku memang dah tak sabar lagi nak jumpa anak lelaki tunggal balik bercuti hehehe..aku memang tak sabar nak jumpa Khairul gak bab nak tahu apa hadiah yang dia bawa untuk aku kali ini hahahaha keji sungguh dapat kakak macam ini hahaha...   


  


Budak nakal yang ada saje benda yang boleh dibuat main...muka baru bangun tidur dari dalam kereta...     


  


 Aku suka sangat gambar ini...entahlah aku sendiri pun tak tahu sebab apa tapi aku tengok sangat comel anatara aku dan Nazurah dalam keadaan sebegini...mungkinkah sebab pink semuanya???    


  


  Masa ni nazurah entah berapa kali tanya pada aku, " bila abang adik nak sampai ni?? " apa yang mampu aku jawab " sabarlah dik, kejap lagi muncullah abang tu "   


  


Apa lagi bila nampak aje kelibat abangnya terus berlari mendapatkannya tanpa menghirau polis bantuan Klia yang menjaga di pintu ketibaan antarabangsa tu...suka betul dapat jumpa abangnya tanpa menghiraukan orang sekeliling yang memandangnya hehehehehe...iyelah setahun sekali aje dapat berjumpakan tu yang jadi macam tu hahahaha...nanti time abang dia nak balik semula ke Rusia mahu dia melalak...Oh ye Khairul akan pulang semula ke Rusia, tak silap aku lagi seminggu nak raya...sedihnya tapi nak buat macam mana tuntutan mencari ilmu harus ditunaikan untuk mengejar cita-cita...lagipun Rusia raya awal sehari dari Malaysia...     


  


 Bukan main lagi ko berkepit dengan ma yer..tepi sikitlah aku pun nak join tau huhuhu...    


 


Sampai aje ke tanah air, terus ajak kami semua ke chicken chop dekat Kg Baru...iyelah setahun tak jamahkan mahu mengidam tak ingat dunia hahahaha.... malam tu makan sepuas hati sehingga mengidam tu hilang hahahahahaha...  


  



 Inilah hadiah yang kami sekeluarga dapat...untuk aku tuuuuu perfume warna pink nampak tak hehehehe...thanks Khairul sebab sentiasa berikan kak yu hadiah yang best-best...Nadia,My love dan mama jugak dapat perfume.Afifa dapat hp nokia,papa dapat beg kulit tuuuuu dan Nazurah dapat satu set baju dah seluar daru butik Zara..tapi kata Khairul, butik zara dekat sana sangatlah murah dan menjadi pakaian harian orang sana, tak seperti di Malaysia dimana harga baju dan sebagainya di Butik Zara agak tinggi berbanding luar negara..tapi aku beli jugak iyelah dah lawa siapa tak nak..rugilah kan hehehe..  

 

 


Inilah hadiah untuk Nazurah..beruntung dia boleh dikatakan setiap tahun pasti abangnya akan membeli baju untuk adik bongsunya...warna pink tu yang memikat hatiku ini hehehehe..nasib baik tak muat kalau tak aku dah sambar dululah hahahaha  


Coklat dari Dubai dan Rusia...sangat sedap oooooo...tak silap aku coklat yang tinggal lagi hanyalah yang kotak besar tu ...yang lain yilekkkkk sebab permintaan pada coklat tu sangat tinggi sebab dark coklatkan hehehehehe....Oklah berjumpa lagi di cerita yang lain pulak byeeee... 


 

1 Orang Sayangkan Cik Nurul

alah nurul biar laaa...blog kite...suke kite laa nak tepek ape pun..dah tentu tuk kite buat kenangan2 kan...akak benci tul org yg dengki2 time mengomen nie....rase nak sepak jek heheheeheheh

wah muai tul hasil ko dpt hah......buah tangan yg menariks gitu...ooo kire khairul sempat puase jek laa kat sini yeak nurul.....raye kat rusia balik ke....alahai...kang best kalo dpt terus sampai raye kan.....akak lak yg sedey wei

Rabu, 11 Ogos, 2010

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy