Isnin, 30 Ogos 2010

BAG ORGANIZER PINK COLOUR

Aku beli bag hehe..tapi bukan handbag tau, cuba baca balik tajuknya ngeh..ngeh..ngeh.. disebabkan bila aku nak mencari sesuatu dalam bag pasti seperti orang sakit jiwa so aku putuskan untuk dapatkan sebuah organizer bag. Yang pasti bag ini sangat memudahkan segala kerja-kerjaku dalam menyusun barang. Nak ambik kunci pun dalam 1 saat aje, kalau tidak boleh mencecah 10 minit sehingga kadang-kadang segala isi perutnya termuntah.sangat benci ok! depan pak we-pak we hensem lak tu ;)..cehhwahhh berlagak ko lepas pakai bag ni hahaha.

Material yang digunakan pun sangat bagus. Mr fendi masa i told nak beli bag ini, dia dah jenggilkan mata, sebab dah banyak bag katanya. tapi bila aku bagitahu sebabnya barulah senyuman terukir dibibir..ehh duit bulanan aku jangan haraplah Mr Fendi nak masukkan dalam akaun maybank, sebab dia dah tahu kalau ada duit kat situ memang kerja shopping online aje hahaha..itulah bila aku dapat duit je terus lari kooo pergi jumpa tok harimau masuk duit nanti senang aku nak click..click.. ngeh..ngeh..tapi sebelum aku nak click tu aku pasti beritahu sepatah dua kat Mr Fendi.cukuplah sepatah dua kang kalau berjeler tak dapat beli terus lagi geramkan? 


Wajib warna pink!!



Barang yang disusun dengan teratur..



Bila masuk dalam bag sangat kemas sekali susun aturnya..memudahkan aku nak ambik barang dalam 1 saat  hehehe


 


Oklah kalau ada sesiapa nak suruh aku belikan, bagitahu yer jangan malu-malu tau...bye..


 


 

3 Orang Sayangkan Cik Nurul

cantik laa nurul...kemas pun kemas kan...tersusun jek ...tak le berterabur gitu.....ni kosnye berape nie......sweet lak akak tgk....

Isnin, 30 Ogos, 2010

Memang kemas dan senang nak cari barang..nurul beli rm40.00

Isnin, 30 Ogos, 2010

auwww....sgt comel and sangatttttt kemas.....
mmg sesuai ler nurul..
kat dlm beg akak...mcm2 ada ...hiuisshh.....lemas segala isi perut dia kat dalam tu...

Selasa, 31 Ogos, 2010

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy