Jumaat, 23 Julai 2010

TERSHOPPING ;)

Alahhh mesti punya korang suka ayat tershopping aku ni kan HAHAHA...betul aku bukan sengaja tapi ter ok!Siapa suruh ajak aku keluar HAHAHA tak kanlah aku nak tengok aje kalau betul benda-benda tu menjadi idamanku ;)

So pada hari Sabtu yang lalu aku sempatlah membelek baju dan handbag LONCCHAMP yang menjadi satu tren pulak sekarang ni...Macam biasa balik rumah bawa barang-barang tu, tunjuk dekat mama dia dah mula bising-bising kat aku cakap beli handbag lagi! tapi bila tengok design beg terus terucap kata-kata " PINJAM " ok.. HAHAHA mama aku ni suka buat lawak secara mendadak tau...


Ok baju diatas dipilih oleh sang suami dan sang isteri hanya menurut perintah sahaja sebab bukan den yang membayornya hahaha..tapi memang setiap baju aku bukan aku yang pilih..My love akan pilihkan dan bila aku tengok cantik pada badanku, aku hanya berkata ok!! Bagi aku biar cantik dipandangan suamiku dari pandangan orang lain..so aku memang tak kisah kalau semua baju-bajuku di pilih olehnya dan aku tahu pilihannya mesti tip-top punyalah hehehe...


Ok pasal handbag pulak memang ini yang aku idam-idamkan sebelum ni yerlah ramailah pulak pakai handbag ni so untuk tidak menampakkan aku ketinggalan zaman, aku sambar ajelah handbag ni seketul..ingat nak beli 2 ketul tapi sang suami dah berdehemmm so paham-paham ajelah..dia bagi beli pun dah cukup baik kan hehehehe...ok handbag aku kali ni jenama LONCCHAMP so korang boleh search di loncchamp.com terpulanglah sama ada nak beli di butik or di online..tapi kalau beli dekat oversea lagi murahhh oooo...handbag ni terdapat bermacam-macam colour pada mulanya nak pilih pink tapi yilekkkk so next timelah pulak nanti aku pergi cuci mata hahaha..ingat cuci mata ok!!

Habis sudah cerita.....surai sekarang tapi sila komen dululah.. ;)

1 Orang Sayangkan Cik Nurul

amboi cik nurul ni..shopping aje... mcm akak pun nurul, kalau beli baju, mesti nak tanya cik abg... kalau dia kata ok, baru akak beli..kalau dia geleng tu mmg tak beli la (w/pun secantik mana)..isteri mithali ler katakan..hehehe...

Jumaat, 23 Julai, 2010

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy