Rabu, 21 Julai 2010

McD FROM SPONSOR

Hi diari,

Yuhuuu dapat McD free tau!! sedap betul aku ngap semalam tanpa sebarang tinggalan saki baki HAHA..Macam biasa aku order BIGMAG lah baru berbaloi aku nak menganga mulutku yang comel ini..Bagi akulah yer BIGMAG berbaloi sebab dia ada 3 keping roti dan 2 keping daging ummmmpppp lazatnya T____T yang paling tak berbaloi kalau beli nugetnya huhuhu 6 ketul dah rm10++ baik beli satu bungkus dekat Tesco balik goreng puas hati aku!

 



Hah ini gambar yang sempat aku close up sikit untuk tatapan anda cisss tatapan aje?? hehehe..alahhh dail delivery aje kejap lagi terpacaklah depan korang tu.. ;) Caj untuk penghantaran hanya rm3.00 sahaja. Aikkk macam promosi free aje dekat McD ni kan.


Tengok paperbagnya fuhhh sangat chumel lahhh..aku siap lipat elok-elok dan simpan tau hahaha..aku nak ambik acuannya untuk dijadikan sesuatu jeng..jeng..jeng..ramai jeles tau aku dapat paperbag ni tapi aku tak tahulah diluar sana mungkin dah buang-buang sebab tak tahu nak simpan kat mana lagi kan tapi ini cerita aku so aku tak peduli cerita orang lain nak buang ke apa HAHA..janji hidup aku happy sudeyyyy..

Yang kelakarnya time aku makan McD ni, Kak Azah puasa tapi bila dah habis semua masuk perut aku baru dia tahu dia keuzuran so kalau nak jugak McD ni kene rodok perut aku dululah yer kak..sampai hati ke akak nak wat macam tu??? HAHAHAHA...

Ok boleh bersurai sekarang yer..

1 Orang Sayangkan Cik Nurul

Nurul, akak pun suka Big Mac... tapi buat masa ni GCB lagi best...dah try belum??? giler sedap grilled chicken tu... ni rasa nak cari lagi... terbayang2 je GCB yg akak mkn jumaat lepas... kalau ikutkan akak kurang suka yg ayam, tapi GCB ni special!! tak rugi mencubanya... tryla nanti...

Rabu, 21 Julai, 2010

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy