Selasa, 13 Julai 2010

DATING..DATING..DATING..

Salam..hi diari..

Malam ini, aku dan En Fendi keluar dating almaklumlah hari isnin sampai jumaat ater kerja, mana sempat nak dating cik kak oii..setakat keluar lunch memang jaranglah..bukan malas tapi memang tak der masa..masa amat menceburui aku dengan En Fendi..time aku tak buzy, My love pulak buzy so macam-mana tu? Kalau akulah time lunch memang harapan untuk aku keluar bersiar-siar, samatelah lagi untuk melantak! harapan..aku rela membuat taik mata tau HAHAHA.. ;)

Diari, kalau ikutkan hati agak malas mahu keluar tapi apakan daya waktu inilah untuk aku berhibur dan mengeratkan lagi hubungan  aku dengan My love.Selalunya kami akan spend masa berborak-borak selepas bangun dari tidur atau sebelum tidur, itu semestinya dan perkara wajib perlu dilakukan KECUALI aku memang tidur seawal lepas isyak..janganlah kacau aku..harapan aku akan terjaga HAHA,  aku kebal dari segi pendengaran ZZZzzzzZZZ...

Malam ini, pada mulanya ingat mahu lepak-lepas di Pavillion tapi memandangkan jem dan orang macam ulat taik so kami batalkan niat murni itu dan terus ke Uptown With Coffee dekat Sri Rampai, bukan nak makan pun just minum dan akhirnya tergoda dek makanan disitu..salahkan with coffee ok!! entry ini pun aku create di sini juga HAHAHA..

Diari, aku tak sabar tunggu kepulangan adik lelaki aku dari Rusia, ya aku tahu 1 family pun sama terutama ma dan pa..mintak-mintaklah bos aku bagi pelepasan untuk aku menjemputnya di AirPort..

Ehh, My love aku boleh main pool pulak dekat sebelah aku ni..nak kene dia ni ahakkk..adoiii kepala aku tiba-tiba peninglah..ini mesti kes minum air coffee..lain yang aku order lain pulak yang datang.. ;(
Oklah aku nak sign out dah kepala pening ni adoiiii sakitttttttt....

4 Orang Sayangkan Cik Nurul

salam.. akak pun kalau minum kopi mesti pening :)

Selasa, 13 Julai, 2010

Salam kakak comel..itulah tapi tengok suami nurul minum selamba aje hehehe

Rabu, 14 Julai, 2010

amboi bergaya dgn topi ek...

akak pulak tak dpt kopi boleh meroyan..kamu sakit kepala lah pulak..

wah tentu ibuayah dan adik beradik tak sabar menunggu adik kesayangan...lama ker dia bercuti?

Jumaat, 16 Julai, 2010
Sham ummi Echa

sakan ko bli mekap yer nurul.. ok la tu ko kan mmg pndai brgaya.. brtambah ler en fendi kita sayang kt bini dia yg brtambah cun melecun tu

Rabu, 21 Julai, 2010

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy