Khamis, 8 Julai 2010

COP MOHOR TUANKU...AMPUN TUANKU

Walawalawala hai diari, aku ada benda nak cerita ni hehehe..kelmarin, masa sedang godek-godek adobe photoshop tiba-tiba mood nak buat cop mohor tuanku terbit wink..wink..wink..
Orang lain dah berzaman buat benda alah ini, aku aje ketinggalan zaman HEHEHE...lantaklah janji aku buat.. ;)

Punyalah banyak design aku buat last-last yang bentuk ini jugak menjadi..tak kisahlah janji warna pink kan hahaha..pink memang tak dapat dipisahkan dengan diriku T____T

Dengan ini aku mempamerkan cop mohonku untuk kegunaan rasmi dan tidak rasmiku jeng..jeng..jeng..HAHAHA...


Nampak tak cop mohor aku bentuk love warna pink tu???? hehehe... ;)


 


Cerita sudah habis hahaha....

4 Orang Sayangkan Cik Nurul

cantik cop mohor ko ni...love2 lagi...pinky lak tu...mmg sesuai ar ko nurul....

Khamis, 08 Julai, 2010

Alahh akak punya lagi cute tau..ada 2 lagi tu..jeles i tau hahahaha

Khamis, 08 Julai, 2010

hehe..nampakkk nampakkk. cute chop mohor tuh, dear :)

Jumaat, 09 Julai, 2010

Nasib baik you nampak hehehehe

Jumaat, 09 Julai, 2010

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy