Selasa, 20 Julai 2010

CERITA CARCA MARBA


Hi Diari, 

Entry ini sebenarnya minggu lepas punya, tapi oleh dek kerana mood enggak ader itu pasal timbul minggu ini.. macam manalah nak jadi blogger tegar??? adushhhh masalah-masalah...tak pe..tak pe nanti akan ku selesaikan masalah ini ;) 

 Jumaat lepas, selepas balik kerja aku sepantas kilat bersiap mandi,solat magrib nak make-up ( tang ni wajib oooo) siap semuanya brooommmmm menuju ke Jaya Jusco Wangsa Maju.Korang tahu apa aku cari jeng..jeng..jeng..barang make-up Eliantolah kan tengah sale 70% gila ko aku tak rembat, rasanya habis gak dekat rm200 HAHAHA..ambik kooooo sekali taram!! Ok gambar-gambar barang make-up aku beli aku post lain kali yer sebab masih dalam hp lagi gambar tu so tungguuuuuu... 


  


 Ini misi mencari speak almaklumlah aku ni kan pengumpul speck tegar haha..korang cakap nak colour apa mesti aku ada tapi janganlah mintak warna kelabu memang sampai bila-bila pun aku tak akan ada warna tu..menci tauuuuu..ini kes adik ipara aku hasut aku try pakai kalau tak memang harapanlah nak jejak kaki tang bahagian ni huhu.. 


  


 Ok lari topik lain pulak..ini masa hari sabtu punya cerita..My love dan kaum kerabatnya request nak tengok  cerita Mantra, so nak tak nak aku pun kene pergi tak kan nak tinggal kat rumah sesorang huhu itu bukan nama nurul lah tu hahaha...ingat aku berani apa nak tinggal sorang?? kata pinky so semestinya lemah-lembutkan huihuihui ;) Masa ini aku pakai handbag yangdibelikan oleh My love, so cute!!! 


  


Ini masa nak balik dah tapi sempat jugak memohon ehsan adik iparku siDilla untuk ambik gambarku time ini..harap My love dia suruh beli DSLR dulu baru dia akan ambik gambarku tanpa disuruh..apadaaaa siap youuuuu.. ;( 


Jumpa lagi T____T

12 Orang Sayangkan Cik Nurul

AMBOI...bab shoping mmg serah la kat ko yeak nurul...tau jek mane2 ade sale...bagus tol ko nie...len kali update kat fb mane2 yg ade sale...leh akak terjah sekali heheheheh

Selasa, 20 Julai, 2010

wah makin anggun la bila dapat cermin mata baru hehe

Selasa, 20 Julai, 2010

hahaha..kakyu2...xleh dipisahkn ngn shping..shopaholic nh...

Rabu, 21 Julai, 2010

eh salah tulis tadi.. nak tulis gini.. mesti BANYAK giler mekap nurul kan..

Rabu, 21 Julai, 2010

kemain lagi borong barang elianto.. mesti barang giler mekap nurul kan..

psst bukan "speak" la dek ooii.. speak tu = cakap.. kalau speck tu baru cermin mata...

Rabu, 21 Julai, 2010

nurul, akak rasa eja speck tu pun salah.. tp yang pasti bukan speak ok.. heheheh

Rabu, 21 Julai, 2010
Najwa

mcm penah npk je dress nurul ni..mcm penah npk kak erna pakai..hehe.tah ye ke tidakla..tp sweet nurul pakai maxi..=)

Rabu, 21 Julai, 2010

yup memang betul..dress ni kak erna bagi dekat nurul hehehehe...ye ke sweet??? kalau macam ni petang ni nak pergi beli lagilah hahahahah

Khamis, 22 Julai, 2010

thanks hehehehe...duit kecik tak der ni nak bagi dekat you...hahahaha

Khamis, 22 Julai, 2010

Ok kak lepas ni ada shopping sale nurul bgth akak yer hehehe...

Khamis, 22 Julai, 2010

Thanks kak, nurul betul-betul tak perasan hehehe

Khamis, 22 Julai, 2010

ko macam tak kenal kak yu ni hehehhee..

Khamis, 22 Julai, 2010

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy