Selasa, 6 Julai 2010

BUZY..BUZY..BUZY MEMANJANG

Dear diari,

Kadang-kadang aku terasa amatlah penat sejak-sejak bulan Ramadhan makin menghampiri..banyak benda yang perlu setle sebelum kedatanganya..

Now, tidur aku pun tidak mencukupi iyelah siang di office buat kerja hal office ajelah, bila balik rumah bukan boleh rehat goyang kaki sambil makan keropok!! kenelah masak lauk dulu untuk esok punya..sediakan untuk adik-adik aku makan kang kebulur depa nampak sangat kakaknya malas benor masak...so adik-adikku terutama Khairul, Kak yu dah pandai masak!!!

 Ini gambar masa di Cameron..tengok comel kan monyet ini dengan Nurul hahaha..


 

Bila malam sudah ketengah wahhh bahasa aku apa dah jadi?? HAHA barulah aku start membuat kerja dengan menggunakan luppy pink aku tu..banyak jasanya pada aku walaupun baru aje aku belainya ..masa nilah aku menadah mata menyiapkan kerja walaupun dalam tersengguk-senggguk aku teruskan jua sambil menjeling cemburu tengok My love dah dah lene dibuai mimpi apa tah.. ;)

Buat masa ini aku terpaksa merahsiakan dulu apa projek aku tu,  namun bila semua sudah setle nanti akan aku war-warkan yer hehehe...start aje projek ni jalan,  aku ingat mahu ambik PA lah memandangkan aku bekerja dan banyak benda akan aku lupa so PA lah perlu alertkan aku tentang hal-hal penting..

Yang penting nak menjadi PA aku,  haruslah amanah dalam menjaga segala urusanku sebab segala apa yang berlaku hanya aku dan PA ku sahaja yang tahu...Ya aku jenis lembut tapi sekali angin..puting beliung lah jawabnya yer hehehe..

Oklah diariku, sampai disini saja aku mencoretkan luahan hatiku dibadanmu..semoga hari esok aku sempat coretkan lagi ya...daaaa

LOVE YOUUU

4 Orang Sayangkan Cik Nurul

aper barang peluk monyet.. ihihi

Rabu, 07 Julai, 2010

peluk monyetlah halal hahaha

Rabu, 07 Julai, 2010

hehe..cian die busy. psstt...suke zie nengok nurul dlm pic tuh taw :)

Rabu, 07 Julai, 2010

alahh zie pun apa kurangnya comel gitu hahaha

Rabu, 07 Julai, 2010

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy