Isnin, 28 Jun 2010

VIDEO AIRIEL PETERPAN & LUNA MAYA

Cerita dah basi siap Airiel dah ditangkap pun baru aku tergedik-gedik nak buat entry pasalnya hehe..

Sebelum ini memang ada member kenalan di Twitterku bertanyakan sama ada video panas mereka sudah sampai ke Malaysia ke belum?? biasalah aku ni kan agak blur-blur sikit..ingatkan video cerita terbaru mereka HAHA..opss tak kelakar sudeyyyy..

Ada tu siap emailkan pada aku tanyakan nak ke video tu..aku hanya berkata kalau ko berani hantar silakan dan jangan menyesal kiranya muka ko ditumbuk olehku....tengok...bertapa aku memang pantang siapa-siapa yang menghantar benda-benda yang bukan-bukan ke dalam emailku...

Korang ni macam aku tak tahu, sibuk google cari video Airiel dan luna maya kan??? nak ke?? carilah sendiri yer bab aku memang tak ambik port hahaha..Kesian jugak aku pada Airiel dan luna maya ni tapi itulah pandai buat pandailah tanggungkan..terutama keluarga-keluarga mereka mesti malu kan huisyyyy..mintak-mintaklah simpang dari keuarga aku..

Dah jangan nak google-google lagi ok!!!

5 Orang Sayangkan Cik Nurul

nama pun player.. faham2 je la eh hehe

Selasa, 29 Jun, 2010

maybe orang lain kot..jgn salah sangka cepat sangat...

Rabu, 30 Jun, 2010

salam...mereka tweet kat twitter sape nak join..akak pun katalah nak..alhamdulliah terus dpat..klu ada lagi cuberlah yer

Rabu, 30 Jun, 2010

apa nickname twitter tu??nuffnang punya ke??

Rabu, 30 Jun, 2010

video panas tewww.. uhuhu

Isnin, 05 Julai, 2010

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy