Khamis, 24 Jun 2010

SHOOT AT KLCC (I)

Haiiyaaaaa blog sudah bersawang dengan taik cicak bagai..baru seminggu tak update huhu..chopp hp berbunyi alahaiii sedapnya dengar lagu tema " LAGENDA BUDAK SETAN "

Wokey sudeyyyy My papa call hahaa..bertanya tentang sesuatu yang menjadi rahsia lagi setakat ini..jeng..jeng..jeng.. tunggu!!!

Sabtu lepas, aku keluar shoot bersama 3 orang kawan seperjabat & sekepala yang agak gila-gila macam aku..gila-gila pun comel kan?? tak comel?? blahhh sekarang HAHA...ehhh jangan meh lah sini baca sampai habis dulu keikei..

Perancangan secara tiba-tiba sebenarnya dan terus aku book tiket secara online di TGV KLCC untuk menonton filem LAGENDA BUDAK SETAN...untuk pengetahuan korang, ini kali ke 2 aku tengok cerita ni tapi aku tetap jugak mengalirkan air mata..tah paper aje menci tauuuu...aku kasi 10 bintang pada filem ni memang best kooooo...rugi siapa tak tengok..

Alhamdulillah My love aku memang sportting habislah sebab izinkan aku keluar merewang dengan member..My love bukan sahaja suami malah sahabat baik aku diwaktu senang atau susah..sejak zaman berkawan lagi...ehhh baru terperasan menggunakan kata ganti diri "AKU" ampun mama udah terbiasa sekiranya menulis diari hehehe..

Pada hari tersebut dengan rasa berbangga kembang kempis hidung ni aku menaiki PUTRA LRT selepas hampir 4 tahun aku meninggalkannya HAHAHA...Yes akhirnya aku berjaya sampai KLCC walaupun ada jugaklah perasaan cuak ;(

Janji jumpa di vincci, so Kay mengambil kesempatan shopping jam tangan dan sunglass..cayalah Kay..compem aku pinjam ;) dah setle semua terus melulu sampai nak langgar sesiapa sahaja yang ada didepan sebab nak g ambik tiket..dahlah aku memang langsung tak penah tengok wayang dekat KLCC mahu tak haru-biru..dan akhirnya selepas kehulu-hilir selama 10 minit akhirnya jumpa jugak dengan kaunter tiket booking online..lega rasanya..

Agak menyampah bila tengok dekat TGV sebab kerusi dan ruang laluannya sangat sempit tak macam GSC besar dan selesa... ;)

Ok meh usha gambar yang sempat snap sebelum tengok wayang jeng..jeng..jeng..



MACAM BIASA PEMILIK BLOG MELARAM HAHAHA



SINAR KEIMANAN TERPANCUL DI KEPALA KAY ;)



KAY @ KEPING ;)



NOR AZAH




Lawak aje kan sorang-sorang..diaorang ni tak sarapan lagi so bila sampai sana terus mencari roti tapi aku dah ngap dulu hahaha...ehhh aku pun baru perasanlah aku dan geng bertemakan hitam putih seperti taik cicak caikkkkk...itupun sebab kak noraini komen dalam facebook kalau tak sampai kesudah tak perasan..


 Nanti bersambung bahagian II yer sebab banyak gambar dengan aksi-aksi yang agak nakal ;) ehhh kitaorang dapat kawan baru,  orang Iran lagi tu..nak tahu lebih lanjut tunggu bahagian II tau..


 

4 Orang Sayangkan Cik Nurul

salam..welcome to dot com...ambil domain atau hosting sekali...

eh yer ker psl tweeter tu..sorrylah..akak memang suker terus terang.

Sabtu, 26 Jun, 2010

salam kembali hehehe..nurul beli domain dan hostingnya sekali time promosi..ehhh kak nurul tak ambil hatilah sebab kerana
kata-kata akak tu lah nurul berjaya buat akaun twitter tu..thanks ye kak..

Sabtu, 26 Jun, 2010

wah...dah 2 kali yerk
akak gark ler tak tengok2 lagi citer LBS nie...huwaaaaaaaaaa

Sabtu, 26 Jun, 2010

yup kak 2 kali dah..nanti beli vcdnya ok..

Sabtu, 26 Jun, 2010

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy