Rabu, 9 Jun 2010

INI CERITA MINGGU LEPAS OK

Hoyay!! aku sakit kepala sekarang ni tapi entah kenapa aku teringin mengupdate blog juga..haha.tah paper aje..

Pagi tadi aku kene migrain..adoii sakit betul kepala ni rasa nak hantuk-hantuk aje..solat subuh memang kene qada pun sebab tak larat bangun sangat-sangat..


Baru hari ni dapat aku update cerita minggu lepas punya, bukan ini hari punya cerita tau..minggu lepas aku menyertai rombongan bertunang Juwa di Seremban..hantaran semua mak long yang buat dari A hingga Z..sangatlah cantik youuu..Jeles i tau..ohh ye iklan sekejap sebenarnya mak long pernah masuk MAJALAH 3 kerana dialah yang membuat bunga pinang dan dipasarkan ke kedai BUNGA REBEN dan kedai-kedai pengantin yang lain...

Oklah mood tak derlah sekarang ni so kita jumpa esok yer ahakkk..layan ajelah gambar terbaru dariku hehehe..

8 Orang Sayangkan Cik Nurul

aini noraini

cantiknye cik puan...belog pon da makin cantek..tahniah..tahniah..da ada domain sndiri...
:)
lame kot xjmpe ko...-_-" sorry....ketidak adaan masa...

Khamis, 10 Jun, 2010

kena amalkan herba kerana awak banyak angin... migrain tu sebab angin terlalu banyak le hehe
usus pun bermasalah
tu apa yg saya belajar le

Khamis, 10 Jun, 2010

tantekkknyer baju dia....
nampak segar kan sirih junjung guna bunga segar....i like ler....

Jumaat, 11 Jun, 2010

hahahaha kain baju ni 2 tahun lepas punyalah tapi masa nak g kenduri ni aje baru terfikir nak buat hahaha..bunga segar kak lagi cun warna pink hahaha

Jumaat, 11 Jun, 2010

ok thanks info tu nanti saya akan cari herba yang sesuai untuk diri saya ni ya..

Jumaat, 11 Jun, 2010

wah ko puji aku sayang??hahahaha kembang den...ala tak der cantik mana pun tgh belajar lagi guna domain sendiri ni..memang lama ko tak jumpa aku sedih dohhh..

Jumaat, 11 Jun, 2010

wow ! blog dia dah cantek..!! Congrats Nurul :D happy blogging and always keep in touch ok..!

Sabtu, 12 Jun, 2010

thanks liyana..ehh mcm aner nak wat secantik blog you yer?? nak masuk gambar muka dekat comment ni mcm aner yer??

Sabtu, 12 Jun, 2010

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy