Selasa, 8 Jun 2010

AKU RASA MAHU NANGIS!!

Dear Diari,

Dah lama aku tak update blog..tapi tak update pun tak pe bukan ada orang nak baca pun kan huhu..
Aku perasan diriku ada kelainan hari ni...isnin kan MONDAY BLUES lah nak masuk kerja..alhamdulillah nasib baik hari ni ada tanggungjawab untuk mensiapkan muka, walaupun dengan hanya krim uv,bedak dan lipstik..
kenapa ya hari ni aku rasa macam mahu nangis aje??? aku pun pelik sepelik-peliknya... sepanjang hari ni aku hanya mengadap laptop bermain facebook, Twitter dan touch-up yang mana patut dalam diairiku ini..

Dear Diari,

Kadang-kadang bila aku keseorangan aku terpikir betul ke aku dah 24 tahun?? betul ke aku sudah bekerja?? binggung rasanya tapi itulah realitinya...terpikir juga pada soal kematian cukup dah ke amal ibadatku untuk menemui yang maha Esa?? semuanya datang secara tidak dirancang!!! ahhhh aku tidak tahu mahu ngomong sama siapa...time boring aku main twitter untuk menenangkan diriku..tapi surelah main Twitter ni memang sangat best hehehe..
Oklah nak sambung main Twitterlah hehehe...

1 Orang Sayangkan Cik Nurul

Sham ummi Echa

nak period kot nurul...

Selasa, 08 Jun, 2010

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy