Isnin, 14 Jun 2010

60kg to 50kg

Salam hormat dari rumah saya...ecehhh sejak 2 menjak ni dah pakai saya hakkktuiihhh..hehe..mama pesan jangan gunakan " aku" so kita tukar kepada saya,kamu,kami,engkau..ehh cukup-cukup!! pilihanku SAYA titik..


Kali ini, saya bertekad untuk menurunkan berat badan dari 60kg ke 50kg..sedihhnya sebab berat badan naik mendadak selepas saya dipaksa telan pil hormon..namun saya tidak ralat sebab ini semua saya lakukan disebabkan mahu zuriat..Tapi now saya dah nekad, apa nak jadi-jadilah sebab saya akan berusaha untuk menurunkan berat badan.


Dikelilingi pari-pari Nurul..


Dulu berat badan 48kg aje huhu sungguh kurus bagai lidi tapi sekarang tidak lagi..namun akan ku usahakan sehingga berjaya..

Sekian sahaja mentulis blog hari ini..bye....

13 Orang Sayangkan Cik Nurul

tak pe kak boleh usaha lagi tu untuk kurus hehehe

Isnin, 14 Jun, 2010

hu hu hu...dik....
akak ko nie pun, berat dah mcm gajah..
huuwaaaaa.....

Isnin, 14 Jun, 2010

pasal avatar kat komen tu. cuba g kat gravatar.com. then login kat situ. semua blog berasaskan wordpress telah di link ke gravatar.com. soo sesiapa yg ada akaun avatar kat gravatar.com akan dapat letak gambar/avatar secara automatik dengan hanya taip emel/login emel yg sama dengan gravatar.com nyer login emel. ok. harap dapat membantu.

Selasa, 15 Jun, 2010

kalau tak percaya. cuba klik kanan kat avatar saya, dan juga avatar org lain. pasti akan keluar benda nie:

"Block image from gravatar.com"

maksudnyer image avatar itu di ambil/disedut dari gravatar.com.
okey...

Selasa, 15 Jun, 2010
Sham ummi Echa

saya pon nak kurus jugakkkkk...
apakah caranya????

Selasa, 15 Jun, 2010

thanks ya sudi membantu..

Selasa, 15 Jun, 2010

Hahahaha..biar nurul try dulu..kalau berhasil nurul bgth akak ya..

Selasa, 15 Jun, 2010

good. awak dah dapat avatar kan. huhu.

Rabu, 16 Jun, 2010

Thanks sangat-sangat sebab sudi tolong nurul..ya nurul dah berjaya hehehe

Khamis, 17 Jun, 2010

salam perkenalan...mana nuffnng lgik?

anyway, saya punberat sesngat..tmbh lg 10kg..haha

Khamis, 17 Jun, 2010

Salam perkenalan kak..maaf nurul tak faham maksud mana nuffnang lagi?? nurul tgh usahakan turun berat badan ni hehehehe

Khamis, 17 Jun, 2010

salam perkenalan...mana nuffnng lgik?

anyway, saya punberat sesngat..tmbh lg 10kg..haha

Isnin, 21 Jun, 2010

nanti...tengah cari templete yang cantik baru nak tambah nuffnang tu hahahaha

Selasa, 22 Jun, 2010

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy