Khamis, 13 Mei 2010

UPAH UNTUK JURUGAMBAR CEKIK DARAH

Korang sayang aku tak?? tetiba aje nak cakap macam ni T_____T perut kenyang sangat sebab baru makan roti canai telur abg fuad belanja..HAHA ayat yang anda semua tak nak tahu pun tak pe kan?

Mata baru habis berair sebab siapkan jahitan manik orang huhu. bercinta jugaklah aku nak menyiapkannya..tapi disebabkan hobi secara tak langsung penat pun tolak ketepi..cuba kalau berblog compem penat macam aner pun tak kan tolak ketepi malah akan tarik dan dakap aikkk asal ni? HAHAHA...

Oklah sebenarnya aku nak citer pasal seorang " cameraman " yang agak cekik darah ni..ada ke patut bila aku suruh dia ambik gambar aku boleh buat dekk aje..memanglah dia tak mintak upah tapi dia suruh aku belikan DSLR untuknya huhu pitam nyahhh...




Inilah kamera impian aku dan My love....inshaAllah impian tu akan tercapai...


Aku ni memang suka bergambar tak kira dimana tempat pun ..aku peduli apa bedal ajelah janji hati ku puas dan pulang dengan senyuman sampai ke telinga ehh ada ke?? entah...


Korang nak tahu siapa gerangan cameraman yang demand tu?? dia ialah SUAMI ku En Zeli Effendi...huhu melampau betul nak mintak DSLR hanya kerana nak ambik gambar bini dia yang ciut - miut ni...siap cakap " kalau nak i ambik gambar by tanpa disuruh beli DSLR tu barulah ok hahaha " wow!! Wahai cik abang tong-tonglah, tak pun you aje belikan untuk i haahahaha...


Oklah mood kureng petang-petang macam ni tapi sebab nak jadi blogger tegar harus publish entry jugak...ohhh menci tau mak..ahaakkk..

Cau cin cau jom minum cincau ;)

10 Orang Sayangkan Cik Nurul

ok la tu dik non, makin glams la gambar2 nurul nanti. eh akak baru perasan gambar kawin kau kat sebelah (nampak nau sebelum ni tak tengok kat sidebarkan.. ) cantik giler gambar kawin kau nurul .. i like

Khamis, 13 Mei, 2010

hahaha pndai laki ko

Khamis, 13 Mei, 2010

wakakaka.

xpelah. cakap kat suami amek je kamera yg guna film kodak tu. bini tatap akan cun =)

Jumaat, 14 Mei, 2010

yang... ur camera idaman tuh was mine too. hi fiveee!!! hehe. bile ek kte leh dpt kan...sobsobsob nangis :(

Jumaat, 14 Mei, 2010

nasib baik dia cakap camtu..kalau cakap yang lain..ehmm parah..

memang best kalau dpt camera camtu..bestnya kalau dapat kan

Jumaat, 14 Mei, 2010

amboi huhuhu

die bukan cekik darah tue.. die nk sesuatu imbuhan sebelum mengambil gambar he..23x

kira manje2 gitew la

BroFramestone Blog

Selasa, 18 Mei, 2010

Drama Akasia "SYAHJIHAN" Ada disini jom download ramai http://myvitrd.blogspot.com/2010/05/free-download-drama-hangat-tv3-2010.html

Selasa, 18 Mei, 2010

Tarik trafik guna backlink... jom kongsi tutorial d sini http://myvitrd.blogspot.com/2010/05/tips-tingkatkan-trafik-menggunakan.html

Rabu, 19 Mei, 2010

wah demandnya..pakai digital cam dah ar hehehe


- - -
Nasihat Untuk Lelaki Dan Hakikat Perempuan [Versi Fitrihadi] Part 1

Rabu, 19 Mei, 2010

hari tu saya cuba Nikon D40 sangat la sedap tapi Nikon yang ni lagi canggih rasanya.. aduhai bila la dapat merasa hehe

Jumaat, 21 Mei, 2010

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy