Khamis, 6 Mei 2010

KHAMIS MALAM JUMAAT

Good morning semua..oh la..la..la.. gembira rasa dihati siap berbunga-bunga lagi ohwww gediknya sehhh..mahu aku tak gembira bila luppy pinky aku dah ok!! rasa dunia ini ana yang punya..


Ada satu ayat di FACEBOOK yang membuatkan aku sedikit BERDESING telinga ni bila membacanya... Ini jawapan balasan aku untuk si polan itu " bukan aku tak nak beli
laptop baru tapi oleh kerana sentimentalvalue yang ada pada luppyku membuatkan aku sayang sangat-sangat dengan luppy aku sekarang KECUALI langsung tak boleh guna baru aku akan beralih arah..siapa yang kenal aku, tahulah perangai aku yang akan menggunakan sesuatu barang sehingga langsung tidak boleh berfungsi lagi..Setiap individu berlainan tidak sama antara satu sama lain..so fikir-fikirkanlah sebelum mengeluarkan kenyataan
sebegitu.. "


Ok kita tutup cerita emo...


Aktiviti Malam Jumaat ni, aku, My love dan papaku akan pergi mengurut refleksologi dengan seorang pak cik ni..tapi dia urut hanya di kaki sahaja.Pak cik ni buta dari tingkatan 5 disebabkan terjatuh semasa latihan gimnastik..fuhh dasyat gak pak cik ni dulu-dulu yer...tempat untuk mengurut ni di Taman Sri Gombak dan Flat Seri Kedah..Alhamdulillah setakat ni yang aku tengok siapa ada masalah dalaman seperti segugut,susah dapat anak dan sakit kepala sudah pulih dan juga telah mendapat cahaya mata pun..


*** Aku sekadar berusaha sahaja hanya Allah yang menentukannya..


Urutan pak cik Yusof ni memang tip-toplah..best tu tapi kalau kene urat yang bermasalah memang sakit seperti siapa ada segugut bahagian atas buku lali kalau diurut olehnya akan terasa sakit. Baru aku tahu siapa yang mengidap kencing manis haruslah berurut refleksologi untuk memberi perjalanan darah baru ke dalam tubuh, tapi awas bukan semua tukang urut pandai ye takut tisu-tisu yang ada rosak..


Jangan korang ingat aktiviti lain pulak yer..gatal!!! hahahaha..pantang betul sebut malam Jumaat mulalah ingat tutttt aje..malam Jumaat baca Yassin dan buat solat sunat hajatlah lagi afdal...

Boleh bersurai sekarang tapi silalah tinggal komen yer dan click iklan yang terpancul hehe ;)

9 Orang Sayangkan Cik Nurul

malam jumaat??wah best2...aku dah pk lain dah nie...

Khamis, 06 Mei, 2010

org tu jeles tu nurul.....biar laa die....jgn dilayan...kang jadi same mcm die......

malam jumaat? auww akak suke!!!~~

Khamis, 06 Mei, 2010

nurul akak suka tang susah dpt anak tu.. hehe nak try gak la...

Khamis, 06 Mei, 2010

insyallah akak doakan, berkat doa pakcik tu urut, mana tau kan lekat.. so lepas urut, apa lagi. kata malam jumaat kan? heheheh

Khamis, 06 Mei, 2010

eii sebok je makhluk tu kan.. sukati org la nk tukar baru ke xnk.. sebok je..

hahahha.. akak mmg da pikir lain dahhhh...hahaha

Khamis, 06 Mei, 2010

biasalah tu..org jelous...

alamak malam jumaat ker hari ni..wah kena pakai cantik-cantik..wangi-wangi..ahaksss

Khamis, 06 Mei, 2010

selamat hari jumaat, esok apa lagi cuti.... boleh rehatkan minda kan....

Bayar Pinjaman Guna Kad ATM

Jumaat, 07 Mei, 2010

hehehe ayat cam cikgu jer "boleh bersurai sekarang" hehehehe..bestnyer berurut..lagi2 klo badan ni dah lama tak di urut...syok2..
k awk..nazz ah terjah..terjah nazz balik yer..

Jumaat, 07 Mei, 2010

hehehe ayat cam cikgu jer "boleh bersurai sekarang" hehehehe..bestnyer berurut..lagi2 klo badan ni dah lama tak di urut...syok2..
k awk..nazz ah terjah..terjah nazz balik yer..

nazzwtf.com

Jumaat, 07 Mei, 2010

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy