Isnin, 10 Mei 2010

HAPPY MOTHER'S DAY TO MAMA & MAMA

HAPPY MOTHERS ' S DAY TO MY MAMA & MAMA...LOVE YOU SO MUCH.....PN NORIZAN, PN HERLINA & PN SHARIFIAH ( sepupu)

Inilah mamaku yang bermata sepet atau lebih dikenali dengan gelaran manja dikalangan anak-anak ialah SIREH..hahaha ampun mama..



Semasa dibangku sekolah menengah, memang jangan mimpilah nak bercerita pasal pakwe-pakwe..compem kene sound punya tapi bila aku dah masuk tingkatan 5 mama mula bertanyakan pada aku itu dan ini..dari situ jugaklah aku pandai bermain make-up sebab mama cakap tak nak tgk muka aku putih semacam aje seperti hantu pocong..wah sampai hati cakap muka macam hantu..huhuhu...


Tapi sekarang mamalah sahabat paling best didunia..semuanya pasti akan kuceritakan pada mama tak kira sekecik or sebesar manapun masalah itu..bila jumpa ambik ko siap dicuit-cuitnya dekat badan aku sehingga aku dikejar dan terpaksa berguling-guling di atas karpet or katil..kalau masa tu aku sakat mama memang mama akan kene kaw-kaw ngan aku hahaha tapi mama akan balas balik, berlarilah aku masuk bilik kunci pintu hahahaha..aku tak boleh bayangkan kalau mama tiada lagi didunia ini..tapi aku selalu doakan sekiranya Allah ingin mengambil nyawanya biarlah ia diambil dalam keadaan sedang bersujud pada Tuhan yang maha esa...mama kak yu,nadia,khairul,afifa dan nazurah sayang sangat-sangat padamu...


Dari kiri : Pn Herlina (mama mertua), Pn sharifiah ( sepupu) & Pn Norizan ( mama kita)

Alhamdulillah..aku dikurniakan mama mertua yang sporting dan rock hahaha..kiranya tak derlah aku nak risau-risau takut mama mertua aku cerewet ke apa tapi yang pasti memang sempoi habislah....

6 Orang Sayangkan Cik Nurul

nirelwof

selamat hari ibu...heheheh

award utk cik nurul..

http://www.nirelwof.co.cc/2010/05/sunshine-award.html

Isnin, 10 Mei, 2010
?? Cik Puan Mimi ??

Selamat Hari Ibu .. untung nurul mempunyai ibu dan ibu mertua yang sangat sporting..

Isnin, 10 Mei, 2010
penahatiku83

cik nurul....saya add link yer... =)

Isnin, 10 Mei, 2010
MISH LOLIPOP

slmat bkenalan gk..heeeeeee

Isnin, 10 Mei, 2010
nazz

bila dah besar,mak dah jadi cam member, ayah pon dah jadi cam member...hehehe

Isnin, 10 Mei, 2010
.:cEmmAh:.

salam kenal..i dah taruk url blog u kat blog i..hehe, exchange link..^.^

Isnin, 10 Mei, 2010

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy