Selasa, 27 April 2010

MY DIARI PINK COLOUR

Dulu aku memang suka menulis apa yang berlaku pada diriku dalam diari..ermmm berapa buah diari entah yang aku ada..lupa pulak.Tapi satu aje perangai aku iaitu bila dah tiba detik 31 Disember mesti diari yang tahun tersebut akan ku bakar menjeadi debu lalu bertaburan di ruang angkasa..ehhh melalut pulak..ampun!!


Sekarang aku telah mempunyai pinkydiari yang sangat memudahkan diriku dalam semua urusan termasuklah meeting,temujanji dan sebarang event..hanya memasuki tarikh,masa,tajuk agenda dan on alarm..mudah bukan? seperti 1,2,3 HAHAHA..


Bukan apa, selama ini aku dok mengkendong buku diariku kehulu dan kehilir..tapi bila tertinggal dirumah ya ampun memang aku langsung tak boleh buat kerja tau sebab semua aktiviti dan nota ada dalam diari tu..


Tapi sekarang tidak lagi selepas pinkydiari aku wujud dalam hidupku..thanks My love dan papa sebab sudi jugak anda berdua membelikannya muahhhh...


Eh mana gambar pinkydiari tu?? lerr nak tengok ke ahakkk..semestinya blogging dengan gambar tidak dapat dipisahkan kan..kan..Hahaha..


Oklah inilah Mypinkydiari




Comel tak???HEHEHEHEHEHEHEHE..Terima Kasih..tetiba...
sign out**

8 ulasan:

  1. nie lagi sorang minah pink...dari BB, sampai le ke notebook...sume pink heheheheeh....sweet jek kaler kan....betul kate nurul tu...kalo tetinggal henset rase cam tak senang duduk kat opis tu kan....

    BalasPadam
  2. vavavava...comey ah. its sooo pinky. cun taw cik nurul :) ailikeee

    BalasPadam
  3. Betul tu Kak Lieya..kalau tertinggal hp tu resah gelisah aje rasanya hahaha

    REDBLOODSNOW --> u pun minat colour pink ke hehehe..ehh bukan merah ke??

    BalasPadam
  4. ramai gak minah pink ni kan.. tp comel n sesuai ngan awak..

    akak kalo hp trtinggal...wpon dah smpai ofis.. snggup tu blk umah g amik

    BalasPadam
  5. SHAM --> thanks you..yuhuu lagi sanggup ye patah balik demi hp hahaha

    BalasPadam
  6. aduh ! jeles nye tgk PINK tu ! :D

    BalasPadam
  7. warna pink kebiasaannya sesuai utk wanita...

    BalasPadam

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

Copyright © DiaRy OnLiNeKu... | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in