Jumaat, 23 April 2010

GATHERING WITH GATSBY DEODORANT STREET FAIR ( PART LAST )

Inilah hadiah yang aku dapat setelah berpenat lelah kumpul point..terkejut gak bila dapat hadiah sebanyak ni..hahaha dan..dan.. My love cakap ' ini semua i yang kumpul point ' tak kira nak rembat jugak hahaha...Aku dengan bermurah hati memberi gel rambut dekat adik ipar aku dan pencuci muka,gel rambut dan deodorant kat papaku muahhhh

Tengok tamak nak bolot sorang..ana ni pun sakit kaki jugak huhu..

Pilih jangan tak pilih sayang oiii..u nak buat stok setahun yer??ohh lepas ni bolehlah i beli makeup ok haha


Tengok kak mimi bukan main seronok lagi kumpul point...

amboi-amboi, bukan main lagi tu siap dispray bagai nak rak..bukan nak spray sangat pun nak mengoratlah tu..heppp nak kene yer ??

aikk ada lagi..amoii itu suami saya lol..hahaha

Inilah Kak ina yang selama ini berkenalan dia alam maya..aku kalau pening nak masak apa mesti ke blog dia..akak saya promosi blog akak ni hahaha


Lucky draw yang memang deboooomm lah hadiahnya..tapi sayang aku tak bertuah pada hari tersebut ohhh tak der rezeki..


Sayang tengah kira point ke??


Fuhhh banyaknya...suka tau..


Main Golf dan akhirnya aku berjaya setelah dapat bimbingan dari My love..


Wahh selalu main bolehlah haha

Inilah My love..i lap youu


Baling bola sampai runtuh susunan tin tersebut..dan berjaya jugak..


Hahh game ni lah aku bermain ulang kali...sebab game ni senang nak kumpul point..dekat sini aje aku dapat kumpul 50 point huhu..


Ohh nampak sangat kecomelan dan kependekan ku.. ;)

Ramaikan blogger yang datang..seronok gilerlah..


Malulah tu hehhe..sebelahku Kak Syam..Kak mimi dan Kak zana dah kedepan..bila masalah hilang..??

Kipas yang comel dan berharga pada saat ini..panas cik oiii

Game kereta..game ni aku menang 2 kali aje lepas tu haram..sampai petang tayar pun dah tercabut kehkehkeh..


Game Gatsby dalam pc pun kacang goreng aje..sini pun aku kumpul banyak point gak..


Wah tengok macam senang tapi bila main ya ampun susah bangat..dahlah angin kuat..


Hhah game ni memang kelakar habislah sebab My love jatuh hahahaha...balik dari event ni aku kene urut pinggang dia huhuhu..
So habislah sudah pasal event ni..harap lepas ni diadakan lagi event seperti ini Tapi biarlah barangan wanita pula... Aku memang happy dapat jumpa kakak-kakak yang aku kenali dalam alam maya...dekat sini dah tak kira dah umur main taram aje janji dapat point..apa-apa aku sungguh happy!!!Thanks My love, sebab sanggup menemani diriku yang comel ini hahaha...muntah ke??sila ke TANDAS ok..hahahahahahaha

8 Orang Sayangkan Cik Nurul

wah ade lagi.aku igt dah abis demam gatsby.hehe..

Jumaat, 23 April, 2010

ANAK PERAK --> part terakhirlah ni hahahaha

Ahad, 25 April, 2010

kehkehkeh.. slm kenal =)

Ahad, 25 April, 2010

AIZA --> testing diberi laluan hahahaha

Ahad, 25 April, 2010

testing!!!

Ahad, 25 April, 2010

testing!!! 123

Ahad, 25 April, 2010

CHECK OUT THE LATEST SCHEDULE OF MAKEUP CLASS!!!!!

MAY
9TH : PERSONAL MAKEUP CLASS/BASIC RM150 (1-DAY)

15TH & 16TH : BRIDAL MAKEUP CLASS/KELAS ANDAMAN PENGANTIN RM500 (2DAYS)

22ND & 23RD : BRIDAL MAKEUP CLASS/KELAS ANDAMAN PENGANTIN RM500(2DAYS)

**MAKEUP PROVIDED FOR ALL CLASSES.
**LUNCH PROVIDED
**CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN
**LIMITED TO ONLY 6 PAX MAXIMUM FOR ALL CLASSES!!!
**BRING YOUR FRIENDS ALONG AND GET RM20 DISCOUNT FOR PERSONAL CLASS & RM50 DISCOUNT FOR BRIDAL CLASS!!!!!

PLACE: SHAH ALAM, SELANGOR

WEEKDAYS CLASS IS ALSO PROVIDED!!! (UPON CLIENT REQUEST, DO MAKE AN APPOINTMENT FIRST BEF0RE CONFIRMING)

HTTP://WWW.EYRARIZAL.COM
FB: EYRA RIZAL / eyrarizal@gmail.com
016-2128740 (SMS & CALL WILL DO)

Ahad, 25 April, 2010

dah ambik sijil kak?

Rabu, 19 Mei, 2010

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy