Selasa, 20 April 2010

GATHERING WITH GATSBY DEODORANT STREET FAIR ( PART 1 )

Bahagian 1

Bangun pagi, lepas solat subuh terus tak tidur dah..sambung menggosok baju bagai..aku ni kalau bersiap mahu ambik masa 30 - 45 minit Hahaha.. Oleh Sebab blog aku warna pink, so aku pun pakai kemeja,tudung dan rantai warna pink. TAPI huhuhu...



Tengah kusyuk mesej Kak Mimi HAHA..



HUHU penat aku je pakai baju warna pink bagai..akhirnya semua peserta diberi T ' shirt warna merah untuk dipakai semasa event berlangsung..Rasa macam kumpulan baju merah di Bangkok..

Inilah My love yang sentiasa menyokong dan menemani aku kemana-mana sahaja aku pergi..berkat restu dialah aku berblogging ni Hahaha..Lepas ni lagi semangatlah aku nak berblogging..duit pun ada peningkatan KAHKAHKAH..


Macam biasalah, dah nama pun blogger tegar so mestilah tak dapat dipisahkan dengan kamera..aku rasa banayak gambar aku aje..gambar My love, ciput aje..


Inilah bukti kami semua telah memecah rekod dan di iktiraf dalam" THE MALAYSIA BOOK OF RECORD " My love menjadi orang yang ke 40 dan aku ke 69..ini disebabkan aku lambat menukar baju..korang ingat pergi tukar baju dekat toilet??bukan ye..tukar baju dalam khemah khas dan berkongsi dengan semua bloggers perempuan pulak tu haha..


Masa ni baru bermula untuk register masuk, ikut url blog masing-masing.


Inilah pentas yang membuatkan aku teringin untuk memenangi hadiah dan berada diatas itu..sambil menjerit silalah ke blog saya. aci tak??


Ramaikan register..berpeluh aku menunggu giliran..lepas register terus dapat baju..Tak pasal-pasal My love aku pun dapat..

Model yang dicari ramai HAHA..choppp cun tak??


Auuwwww dengan awek seksi aje nak bergambar yer..


Inilah Tshirt yang dapat..sungguh selesa pakai..kualiti bagus punya!


Inilah gadis spray Haha selalunya gadis litarkan..Ok, walaupun kita bermain sampai peluh-peluh pun tak payah risau takut badan berbau..ini disebabkan pihak penganjur menyediakan gadis spray untul meyembur bauan dibadan kita.Aku selang 10 minit mesti suruh diaorag spraykan haha..Free katakan..


Inilah banner yang terpacak di pintu masuk.

Game pertama bila masuk, dam ular..rasa macam menyesal aje main dam ni sebab makan masa yang lama dan 2 orang yang terawal aje dapat kupon huh.Tahniah Kak syam sebab memenangi acara ini..

Sayang you tengok apa tu hah???

Baling dadu tu sampai pecah eeh tak tipu aje..tapi akhirnya aku tewas..
Inilah Kak mimi...mula-mula macam tak nak main tapi akhirnya fuhhh dia yang ketua haha..


Kak Zana yang sanggup turun dari Johor untuk join this event..
Kak Syam yang memang enjoy habis-habisan..

Biasalah bila dah jumpa kamera..jadi macam tak sedar aje..sedar-sedar sudah berposing..

My love yang enjoy sangat-sangat..dia yang banyak menyumbangkan points untuk aku..Thanks sayang..

3 mama hot...

Masa ni, tengah bersusun untuk ambik gambar masuk The Malaysia Book Of Record..aku duduk paling depan sekali almaklumlah ketinggian sangat comel..ahakk

Kak syam..bila nak mula game ni yer??

Kak zana misi mesti dicapai yer...
Sayang kenapa dengan lubang hidung you tu?? habis rosak gambar tau...
Inilah abangku ehh tak..tak inilah Suamiku yang tersayang...muahhh


Tengah bersedia untuk mencapai misi...membolot semua hadiah yang ada..
Tunggu sambungan entry yang ke dua ok....inilah baru pengenalan..bahagian seterusnya baru aksi - aksi bermain perlbagai jenis game..apa yang penting..bolot point..hahaha

7 Orang Sayangkan Cik Nurul

wah wah best2...ennjoy akak tgk nurul...mmg rugi tak join...tapi ni kalo akak pergi pun sah2 kene tinggal anak kan....ramai org tu...takut jek budak2 meragam panas....

amboi laki ko, sempat gak bergambar ngan awek seksi tu.....hahahaahah....comel2 tul awek seksi tu kan...cam gadis litar punyeak.....

Selasa, 20 April, 2010

seronok giler kan kat sana, yang tak tahan, fendi kemain lagi dia main semua game, sampai berbondong2 beg korang redeem hadiah kan. hehehe

syok2.. memang berbaloi2

Selasa, 20 April, 2010

bes sgt hari tu kan nurul.. mmg kita enjoy abis2an kan.. mana x enjoy sbb dpt brg free..kekeke

wah byk nyer pic ko amik.. da upload kt fb ker.. nnt akak nk cilok k

Selasa, 20 April, 2010

happpening kan...kalau citer 7 hari 7 malam pun belum tentu habis....lepas tu.....sakit kaki cam nak tercabut...ha ha ha

nurul mmg....main apa jer...sure dpt point.....kemain byk korang punya coupon kan...jeles jeles.....

yeeahh...misi harus di teruskan

Selasa, 20 April, 2010

cntek weiii...
gmbr atas tuhh..
yg akak pakai bju pink..n rntai pink2...love it.like it!!hihihi

Khamis, 22 April, 2010

LIEYA --> tak pe lain kali kalau ada event mcm ni jangan lupa join ok..anak memang kene tinggal kalau tak agak susahlah akak nak bergerak..

NAZATHUL --> hahaha itu fendi punya angkara..patutlah bukan main semangat dia main sebab barangan gatsby ni memang kesukaan dia

SHAM --> yes memang kita enjoy dan taksiran nurul pada kak syam pendiam sudah bertukar hahahaha...

ZANA --> alahh akak ni akak pun sama..balik tu sakit kaki ya ampun rasa nak g urut aje hahaha

Khamis, 22 April, 2010

salam nurul..best kan gi ke gatsby..
ni contest dah keluar..gi ke link ni
http://projectalpha.com.my/instant-cash-blogging/.....
kalau tak faham ke http://www.facebook.com/ProjectAlpha?ref=mf


kat situ dah ramai org msk contest ni..cuberlah yer..

Khamis, 22 April, 2010

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy