Khamis, 15 April 2010

EVENT NUFFNANG

Pagi kemarin buka email,alahai terkejutnya bila Nuffnang sudi menjemput aku ke eventnya.Sungguh berbesar hatilah aku untuk menyertainya..

Tapi dalam fikiran aku ni,waktu sekarang..waktu Malaysia yer bukan Waktu Rusia ok..debaran yang datang dari mana tah..kadang-kadang terfikir rasa malu aje nak pergi HAHA..Nasib baiklah Kak mimi pergi jugak adalah temanku nak berborak kat sana..

Inilah pertama kali aku join benda-benda ni semua,setelah bertekad nak jadi blogger tegar HAHA..Thanks My love kerana banyak menyokong dari belakang..

Oklah pada siapa yang dapat jemputan ini,semoga kita dapat bersua muka di hari dan masa yang telah ku tempek diatas sekali nun...Chaw chi chaw...

5 Orang Sayangkan Cik Nurul

syoknyer dapat jemputan dari nuffnang...hope nurul enjoy kat program tu nanti...

Khamis, 15 April, 2010

ko gi ke nurul....akak tak join kot....ko amik pic byk2 yeak nanti ....have fun!

Khamis, 15 April, 2010

LYNN HAMZAH --> thanks kak kerana sudi singgah blog nurul..

LIEYA LATIF --> inshaAllah nurul akan pergi..wokey nurul ambik gambar banyak2 punya untuk akak hihi..

Khamis, 15 April, 2010

ok nurul dah boleh. hehehe, jumpa di sana di sana disanaaaaa...

Khamis, 15 April, 2010

jumpa di sana

Jumaat, 16 April, 2010

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy